روزنامه کیهان در گزارشی عجیب که از آن بوی برخورد با رسانههای اصلاحطلب میآید مدعی انتشار گزارش یک نهاد امنیتی شد و نوشت:« برآوردهای یک نهاد امنیتی نشان میدهد در تابستان جاری بیشترین محتوای آسیب زننده به عناصر قدرت جمهوری اسلامی را 4 روزنامه شرق، سازندگی، اعتماد و هممیهن منتشر کردهاند. بر اساس این گزارش سلب اعتماد و حمایت مردم از نظام و نهادهای حاکمیتی، هجمه به رویکرد وفاق ملی دولت و القا تحویل زمین سوخته به دولت چهاردهم از جمله خطوط رسانهای آنان بوده است.
انتشار این گزارش مبنی بر انتشار محتوای ضربه زننده به کشور، مهر تاییدی بر اقدامات ناشایست و دور از حرفه مسئولان این چهار روزنامه بود. نکته حائز اهمیت دیگر این است که برخی از دیگر رسانههای مدعی اصلاحات و تندرو را نیز میتوان در این دسته قرار داد. دستهای که به وابستگان و سرمایههای غرب اختصاص یافته است.»این گزارش کیهان میتواند مقدمه یک برخورد جمعی شبیه توقیف مطبوعات در بهار اصلاحات باشد!؟ سیاست عقبه زدایی از دولت این بار با خط برخورد با رسانهها خود را نشان داده است.
روزنامه جوان با حمله به عباس آخوندی در پی یادداشت اخیرش نوشته:«آخوندی در یادداشتی که کانال تلگرامی امتداد آن را منتشر کرده، نوشته است: «در سالهای اخیر، سیاست خارجی در اذهان ملت ایران بسیار برجسته شدهاست. شاید کمتر ملتی باشد که تا این حد به امر سیاست خارجی بپردازد. در جریان تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری هم دیدیم که این موضوع بهطور دائم از سوی نامزدها مورد توجه قرار میگرفت. چرا؟ چون مردم، فارغ از تخصص، با فراست شخصی دریافتهاند که سیاست خارجی ایران بسیار پرهزینه است و امکان تأمین ثبات را برای بهبود زندگی آنان فراهم نیاوردهاست. همین امر موجب “فقر” آنان شدهاست!» از همین ابتدای یادداشت، آخوندی میخواهد بیراهه برود و مقصر تحریمها را که دلیل اصلی وضعیت اقتصادی کشور است، ایران بداند. آیا مردم ایران در بحبوحه کمبود منابع انرژی سنتی، حق نداشتند دنبال انرژیهای نوین از جمله انرژی هستهای بروند؟ و آیا، چون همچون هر شهروند دیگری در جهان، انرژی هستهای را حق مسلم خود دانستند، باید تحریم میشدند؟ و حالا مقصر این تحریمها و اوضاع نامناسب اقتصادی ایران است و نه زورگویی قدرتهای جهانی؟!»البته پیش از این سوالات، حامیان تحریم باید به این سوال پاسخ دهند که در دولت باعرضهها بدون نگاه به لغو تحریمها چه مشکلی از مردم حل کردند؟
منافع دوستان دلواپس در وزارت نفت بدجوری به خطر افتاده و اتوبوس جوانان عزیزشان باید کم کم آنها را به مقصد منزل سوار کند. این اتفاق در صندوق بازنشستگی نفت به زودی رخ خواهد داد و از همین حالا فریاد وطن امروز را بلند کرده است تا علیه انتصاب خوشرو بنویسد:«وزیر نفت در حکمی سعید خوشرو را به عنوان رئیس هیاترئیسه صندوقهای بازنشستگی، پسانداز و رفاه کارکنان صنعت نفت منصوب کرد. بالاترین جایگاهی که وی قرار داشته امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران بوده است. درست در همان سالهایی که میزان صادرات نفت ایران به حداقل ممکن رسیده بود، او کانال ارتباطی ایران با بازارهای نفتی بود. بنابراین آن بهبود عملکردی که امروز قرار است از او در صندوق بازنشستگی نفت انتظار داشته باشیم باید نشانههایی از آن را در کارنامه او ابتدا بیابیم. در دورانی که خوشرو معاونت بینالملل شرکت ملی نفت را بر عهده داشته است ایران هیچ تلاشی برای ورود به بازارهای خارجی نکرد، چرا که دیدگاه افرادی مانند او این بود که تحریمها باید رفع شود تا ایران بتواند در صادرات نفت موفق شود. این مساله منجر شد بسیاری از شناورهای نفتی پر از نفت روی آب راکد بمانند و چاههای نفتی ایران نیز دچار آسیب شوند.»
ثبت دیدگاه