در دولت انقلابیشان ذخیرهسازی سوخت مایع را رها کردند . افزایش ظرفیت تولید برق را هم که نتوانستند آنطور که باید انجام دهند حالا دو قورت و نیمشان باقی است که چرا دولت به جای خفه کردن مردم با مازوت خاموشی برنامهریزی شده را انتخاب کرده است.
کیهان یکی از همانهاست که نوشته:«در این بین اشتباه دولت چهاردهم این بود که تعمیرات پالایشگاههای گازی را در پاییز شروع کرد و گاز کمتری به نیروگاهها داد. در حالی که در این مدت باید گاز بیشتری تحویل میشد تا گازوئیل بیشتری هم ذخیره شود. به همین خاطر، ذخایر گازوئیل نیروگاهها نسبت به زمان تحویل دولت به جای اینکه بیشتر شود، کمتر شد.»
مثل ریگ دروغ میگویند و گویی رذیلت دروغ دیگر از بین رفته و در فهرست حسناتشان باید بنویسیم. کیهان همچنین نوشته:«آنطور که آمار بیان میکند علت قطعی برق خانگی در پاییز و زمستان نه جلوگیری از مازوتسوزی در نیروگاهها که ناتوانی و فرصتسوزی دولت چهاردهم در تأمین ذخیره گازوئیل نیروگاهها در سه ماه گذشته است.»
از این دروغهای شاخدار خندهدارتر مخاطبان تهرانی کیهان هستند:«دیروز برخی مخاطبان تهرانی ما اعلام کردند برق برخی مدارس در ساعاتی از روز قطع شده و با از دست رفتن روشنایی کلاسها و خاموشی تختههای هوشمند، روند آموزش هم با مشکل مواجه شده است.»بله همانطور که میدانید همه کلاسهای درس تخته هوشمند دارند و دانش آموزان هم با لپ تاپهای مدرسه سر کلاس حاضر میشوند!
سردبیر روزنامه جوان هم از آن کیسهای قابل بررسی برای برخی منخصصین علم پزشکی است. او در یادداشت امروزش نوشته:«یک پرسش پرتکرار این روزها هم در محافل سیاسی و علمی و هم در میان مردم عادی این است که چرا حس میکنیم همهچیز خوب و درست و گلوبلبلی است، و مثل گذشته دیگر از وضع دلار و سکه و گرانی و تحریم و آلودگی هوا یا بحث روابط خارجی و امنیت و سیاست داخلی و مسائل اجتماعی کمتر میشنویم، با آنکه وضع بهقدرکافی آنطور هست که بیشتر درباره آن بحث کنیم؟! پاسخ کوتاه من این است که، چون آنها که درباره این همه سخن میگفتند و تحلیل میکردند، اکنون پست و منصب گرفتهاند، همین! و بههمینراحتی!»جالب اینجاست که همان کسانی که امروز پست و سمت گرفتهاند خودشان زودتر از همه میگویند اوضاع خراب است و دولت انقلابی ویرانه و مخروبه از کشور ساخته است. باید ببینیم تنظیمات احساس این برادر بزرگوارمان از کجا دستکاری شده است.
سوال روزنامه وطن امروز از کیس سردبیر جوان هم اورژانسیتر است:«آسیبهای مازوتسوزی بر سلامت شهروندان کشف تازهای نیست و عواقب خطرناک آن همواره تهدیدی برای جامعه بوده است. از این جهت قطعا در دولتهای گذشته نیز مساله مهمی بوده و احتمالا «تامین سلامت به قیمت قطع برق» به عنوان سادهترین و در دسترسترین ایده در دورههای گذشته نیز روی میز دولتمردان قرار داشته است. حال که مازوتسوزی همواره مضر بوده و قطع برق نیز به عنوان یک ایده همواره روی میز دولتها قرار داشته است، بهتر نیست دولت محترم پرسش از خود را با همین سوال ساده شروع کند: «چرا در دولتهای قبل ایده خاموشی منظم اجرا نشد؟» »اولا که خاموشی صنایع چنان پر قدرت انجام میشد که نفس آنها را به شماره انداخته بود در ثانی مازوت هم میسوزاندند. در واقع در دوره این نو انقلابیون عزیز هم چوب را خوردیم هم پیاز را! حالا طلبکارند.
ثبت دیدگاه