علیرضا شجاعی در این نشست از برنامههابرای توسعه شبکه شعب در گیلان خبر داد و گفت: در حال حاضر، در ۲۸۰ روستای گیلان شعبه داریم و برنامهریزی کردهایم تا اوایل سال آینده، شعبههایی در شهرهای خمام و املش نیز راهاندازی کنیم.
مدیر شعب پست بانک گیلان درباره اهداف تاسیس پستبانک خاطرنشان کرد: در دهه ۷۰، دولت متوجه شد که روستاییان برای دریافت خدمات بانکی مجبور به مراجعه به شهر هستند. زیرا ایجاد شعبه بانکی در روستاها برای بانکهای بزرگ بهصرفه نبود. از این جهت، پست بانک بهعنوان یک بانک دولتی با ساختاری متفاوت شکل گرفت تا خدمات بانکی را به مناطق محروم و روستایی ارائه دهد.
شجاعی تأکید کرد: در حال حاضر، پست بانک در ۶ هزار روستای کشور باجه بانکی ایجاد کرده است که ۵۰ نوع خدمت بانکی ارائه میدهند.
وی با اشاره به تسهیلات تکلیفی و حمایت از اشتغالزایی پستبانک گفت: در ۹ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ بیش از ۵۵۰۰ فرصت شغلی را حمایت کردهایم و بیش از ۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات در حوزههای مختلف ازجمله ازدواج، فرزندآوری، مشاغل خانگی، و اشتغال مددجویان کمیته امداد و بهزیستی پرداخت شده است. همچنین در حوزه فناوری اطلاعات نیز به کارخانجات و فعالان حوزه ICT بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ارائه شده است.
شجاعی با درخواست از مردم برای حمایت از بانکهای دولتی گفت: سهم گیلان از تولید ناخالص داخلی ۲.۳ درصد است که حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از منابع مالی استان از طریق بانکهای خصوصی به خارج از استان منتقل میشود.
وی با انتقاد از این رفتار گفت: برخی از این بانکها بهجای سرمایهگذاری در استان، منابع مردم را صرف سفتهبازی و سرمایهگذاری در خارج از استان میکنند. از مردم میخواهیم برای حمایت از توسعه استان، به بانکهای دولتی همچون پست بانک اعتماد کنند.
وی در پایان بیان کرد: ما تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا بتوانیم خدمات غیرحضوری و نوین بانکی را به روستاییان هم ارائه دهیم و همه آحاد جامعه بتوانند به صورت برابر از این امکانات و خدمات بهره مند شوند.
شجاعی با اشاره به روند جذب روستاییان برای تاسیس شعب پست بانک گفت: ما بعد از مراحل تایید توسط شورا و دهیاری دوره آموزشی برای متقاضیان و پذیرفتهشدگان خود گذاشته ایم که بعد از آن بتوانند دفتر خود را راهاندازی کنند. حالا با توجه اختصاصی شدن پست بانک در روستاها بسیاری از متقاضیان به سودآوری رسیدهاند و مایلند این کار را ادامه دهند.
ثبت دیدگاه