چهارشنبه, 17 بهمن 1403 Wednesday, 5 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 45387 تعداد نوشته های امروز : 4 تعداد دیدگاهها : 2541×
زنگ خطر کلاهبرداری طلای آنلاین به صدا درآمد
15 بهمن 1403 ساعت: 13:31
شناسه : 299813
2

به نظر می رسد بعد از کلاهبرداری بزرگ سکه ثامن و کوروش کمپانی حالا نوبت به فروش طلا در فضای آنلاین رسیده است که اغلب با فروش سوتی و کمتر از یک گرمی طلا خریداران را ترغیب به خرید با بودجه‌ای بسیار کم تشویق می‌کند.

پ
پ

به نظر می رسد بعد از کلاهبرداری بزرگ سکه ثامن و کوروش کمپانی حالا نوبت به فروش طلا در فضای آنلاین رسیده است که اغلب با فروش سوتی و کمتر از یک گرمی طلا خریداران را ترغیب به خرید با بودجه‌ای بسیار کم تشویق می‌کند. درحالی که می‌تواند زمینه ساز خالی فروشی و بازی با پول مردم را فراهم کند.

پلتفرم‌های فروش طلای آنلاین این روز‌ها با انواعی از شگرد‌های جدید خالی فروشی، فروش سکه‌هایی با عیار پایین و یا فروش طلایی با ناخالصی دیده شده است اقدام به کلاهبرداری و سوء استفاده از مردم کرده‌اند که همین مسئله بسیاری از خریداران را نقره داغ کرده است.

برخی از سایت‌های فروش آنلاین طلا نه عضو اتحادیه طلا و جواهر بوده و نه دارای نشان اینماد یا نشان تجارت الکترونیک از وزارت صمت هستند یا اگر هم دارای مجوز باشند مجوزشان برای مردم در سایت قابل مشاهده نیست.

برخی از سایت‌ها، حتی امکان خرید طلای آب‌شده کمتر از ۱۰۰ هزار تومان را برای مشتریان فراهم می‌کنند. درحالی که خبری از تحویل طلا به صورت فیزیکی نیست ازسویی دیگر، برخی دیگر از این پلتفرم‌ها در صفحات مجازی اقدام به فروش طلا با عیار پایین کرده و دراین میان هیچ کس هم پاسخگو نیست.

به تازگی، سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، روز گذشته در یک برنامه تلویزیونی نسبت به خرید طلا از این پلتفرم‌ها هشدار داد و اعلام کرد: با پیگیری ویژه پلیس و دستور مقامات قضائی، بیش از یک و نیم تن طلا را از شرکت‌ها گرفته و در اختیار بانک‌های عامل ازجمله کارگشا و ملت قرار داده شد و آمار‌ها نشان می‌دهند که بیش از ۱۰ میلیون نفر از این پلتفرم‌ها طلای آب‌شده خریداری کرده‌اند که مشخص نیست تضمین سرمایه‌ای که مردم در این پلتفرم‌ها گذاشته‌اند چه مبنایی دارد؟

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.