دوشنبه, 6 اسفند 1403 Monday, 24 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 45657 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد دیدگاهها : 2548×
رونمایی رسمی از تیم داوری داربی؛ با حضور برادران حیدری
6 اسفند 1403 ساعت: 14:07
شناسه : 301697
0

کمیته داوران فدراسیون فوتبال، فهرست داوران هفته بیست‌ویکم لیگ برتر را اعلام کرد و مشخص شد پیام حیدری داربی پایتخت را قضاوت می‌کند.

منبع : فوتبال 360
پ
پ

 سازمان لیگ در شرایطی برنامه مسابقات هفته بیست‌ویکم لیگ برتر فوتبال ایران را اعلام کرده که براساس برنامه‌ریزی انجام شده، این هفته از رقابت‌ها با برگزاری تقابل حساس تراکتور – سپاهان در ورزشگاه یادگار امام تبریز آغاز خواهد شد؛ مسابقه‌ای که روز پنج‌شنبه نهم اسفندماه برگزار می‌شود. قرار است 4 مسابقه پنج‌شنبه به انجام برسد و 4 دیدار هم روز جمعه دهم اسفندماه پیگیری خواهد شد که یکی دیگر از مسابقات روز پنج‌شنبه، داربی حساس پایتخت است.

مسئولان کمیته داوران در شرایطی که خبرهای ضدونقیض درباره برگزاری یا عدم برگزاری داربی به اوج خود رسیده، فهرست داوران هفته بیست‌ویکم را رسانه‌ای کردند و در حالی‌که زمزمه‌ها به سوی لغو داربی پایتخت است اما در فهرست اعلام شده از سوی کمیته داوران، مشخص شد که تیم داوری مسابقه داربی هم انتخاب شده است. موعود بنیادی‌فر و پیام حیدری، گزینه‌های قضاوت در مصاف تراکتور – سپاهان و پرسپولیس – استقلال بودند و سوت قضاوت هر کدام از این مسابقه به یکی از آن‌ها سپرده شد.

سومین قضاوت پیام در داربی

پیام حیدری از سوی کمیته داوران ماموریت یافته تا مصاف حساس پرسپولیس – استقلال را روز چهارشنبه (نهم اسفندماه) قضاوت کند. فرهاد فرهادپور و علی احمدی هم به عنوان کمک‌های اول و دوم انتخاب شده‌اند و مرتضی منصوریان به عنوان داور چهارم معرفی شده است. همچنین بیژن حیدری هم در نقش داور (VAR) در تیم داوری داربی است و وحید کاظمی هم در اتاق (VAR) به او کمک می‌کند. همچنین دانیال مرادی در نقش افسر (VAR) انتخاب شده و ناظر داوری هم محسن ترکی است.

موعود، داور حساس‌ترین تقابل هفته

تیم‌های تراکتور تبریز و سپاهان اصفهان از حیث رقابت جدولی، برگزارکننده مهم‌ترین تقابل هفته و شاید حساس‌ترین مصاف فصل هستند؛ مسابقه‌ای که از ساعت 14:30 روز پنج‌شنبه (نهم اسفندماه) در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می‌شود. موعود بنیادی‌فر به عنوان داور اول این مسابقه حساس انتخاب شده و علیرضا ایلدروم، فرهاد مروجی و حسین زمانی هم کمک‌های او هستند. همچنین امیر عرب‌براقی به عنوان داور (VAR) این مسابقه حساس انتخاب شده و محمدعلی پورمتقی هم قرار  است به عرب‌براقی در اتاق (VAR) کمک کند.

گفتنی است که براساس اعلام کمیته داوران فدراسیون فوتبال، 4 مسابقه از هفته بیست‌ویکم با استفاده از تکنولوژی (VAR) به انجام می‌رسد که به جز تقابل سرخابی‌ها و مصاف تراکتور – سپاهان، دیدار تیم‌های ذوب‌آهن – فولاد و هوادار – گل‌گهر هم با استفاده از تکنولوژی کمک‌داور ویدئویی برگزار می‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.