فرد بدبین به خود و شریک زندگیاش صدمه میزند و جایی برای محبت و علاقه باقی نمیگذارد که ناخودآگاه این رابطه به سمت سردی میرود.
به گزارش ايمنا، زن و شوهر جواني سراسیمه و ناراحت وارد اتاق مشاوره شدند، خانم جوان رشته كلام را به دست گرفت و گفت: مدتی است که بین من و شوهرم اختلاف پیش آمده است. البته بايد اين را بگويم كه همسرم از اول نسبت به رفت وآمدها و پوشش و آرايش من حساس بود و من نیز گاهی از رفتارهایش خسته میشدم و سعي ميكردم زياد به او اعتنا نكنم و همين كار من باعث سردي رابطه بين ما شده بود.
روزها به همين منوال ميگذشت تا اینکه يك ماه پيش در يكي از شبكههاي اجتماعي فردي برايم مزاحمت ايجاد ميكرد و هر كاري ميكردم كه از دستش خلاص شوم نميشد، يك روز كه همسرم به طور اتفاقي گوشي مرا به دستش گرفته بود با پيامهاي آن فرد مزاحم روبرو شد و مثل اينكه منتظر يك جرقه باشد شروع به داد و فرياد و جنجال كرد و مرا متهم كرد كه با افراد غريبه ارتباط دارم، من هرچه خواستم كه او را آرام كنم هم فايدهاي نداشت.
اختلاف من و همسرم تا جائي پيش رفت كه او حتي ميخواست مرا طلاق بدهد اما به او قول دادم كه اول بايد موضوع مزاحمت را برايش روشن كنم و بعد از آن اگر ثابت شد كه من در اين مدت به او خيانت كردم از او جدا شوم او هم قبول كرد باهم به اين جا آمديم تا ما را راهنمايي كنيد و به ما بگوييد كه چكار بايد كنيم تا اين مزاحمي كه باعث نابودي زندگيمان شده را شناسايي كنيم!
فروپاشي يك زندگي با مزاحمت دختري 16 ساله!
بعد از اظهارات اين زوج آنها به پليس فتا معرفي شدند و با پیگیريهای پليس و دستور مقام قضایی سرانجام مشخص شد كه فردي كه براي اين زن جوان مزاحمت ايجاد ميكرده يك دختر 16 ساله بوده است.
با احضار اين دختر نوجوان در تحقيقات از او مشخص شد كه وي با انگيزه تفريح، سرگرمي و گذراندن اوقات فراغت خودش براي ديگران مزاحمت ایجاد میکرده است و پدر و مادرش نيز از اين موضوع بياطلاع هستند، در ادامه رسيدگي به اين موضوع، با رضايت زوج جوان، دختر نوجوان آزاد و جهت تست شخصيت به روانشناس بالینی ارجاع داده شد.
به زوج جوان نيز راهکارهای لازم جهت بهبود رابطه زناشویی ارائه گرديد و هشدارهای لازم به همسر زن جوان داده شد که بدون سند و مدرک نباید به همسر خود بدبین شده و زندگی خانوادگی خود را دچار شوک کند.
سردی روابط بين زوجين علت اصلي سوءتفاهمات
كارشناس مركز مشاوره آرامش در اين باره گفت: وقتی که زن و شوهرها مسائل زندگی را با یکدیگر مطرح نمیکنند و بیشتر اوقات بین آنها سکوت برقرار است این سکوت منجر به یک سردی و سوء تفاهم میشود و ميتواند بسيار خطرناك باشد.
وي افزود: وقتی بین زن و شوهر اعتماد وجود داشته و بین آنها ارتباط کلامی برقرار شود دلیلی بر احساسات و افکار منفی نبوده و تا سندی دال بر بیوفایی وجود نداشته باشد نباید به یکدیگر تهمت زد.
تنهايي، براي فرزندان آسيبزاست
اين كارشناس مشاوره، تنهایی را براي فرزندان آسيب زا عنوان كرد و اظهار داشت: اين كار پدر و مادران باعث ميشود فرزندان براي رفع تنهایی دست به کارهای غیر معمول زده یا به دوستان ناباب روی آورند و يا در فضاي مجازي به يك بزهكار يا قرباني بزه تبديل شوند.
اين روانشناس در ادامه گفت: همانطور كه در اين داستان ملاحظه كرديد نوجواني كه باعث بروز مشكلاتي براي زوج جوان شده بود با توجه به مشکلات تربیتی و اجتماعی که با آن دست به گریبان بود مزاحمت را به عنوان نوعی سرگرمی برای گذراندن اوقات فراغت خود برگزیده و از انجام آن لذت می برده و به آن عادت کرده و تنهایی خود را با این کار پر میکرده است.
وي افزود: عدم ارتباط عاطفی پدر و مادر با فرزند و همچنين عدم ارتباط با همسالان که ممکن است ناشی از ناتوانی و عدم اعتماد به نفس باشد كه باعث شده فرد برای تخلیه هیجانی و سرخوردگی عاطفی وارد فضای مجازی شود و برای دیگران مزاحمت ایجاد کند.
اين خانواده درمانگر در پايان اظهار داشت: بنابراین توصیه میشود که افراد بایستی چه در رابطه زناشویی و چه در رابطه با فرزند توانمند شوند و مهارتهاي ارتباطي لازم را فرابگيرند.
با توجه به اینکه در شکلگیری شخصیت انسان، خانواده ، مدرسه و جامعه تاثیرگذار است بايد تعامل گستردهای بین این گروه وجود داشته باشد تا شاهد چنین مشکلاتی در سطح جامعه نباشیم.
ثبت دیدگاه