به گزارش «بامردم»، محمد اکبرزاده، مدیر کل بنیاد مسکن گیلان اظهار کرد: گیلان دارای ۲ و نیم میلیون جمعیت بوده که از این تعداد حدود یک میلیون نفر در روستا زندگی می کنند.
وی با بیان اینکه میانگین اجرای طرح هادی در کشور ۴۰ درصد است، گفت: در گیلان ۲ هزار و ۲۳ روستای بالای ۲۰ خانوار شناسایی شده است که باید در ۸۰۰ روستا طرح هادی اجرا می شد.
اکبرزاده رفاه عمرانی روستا را از اهم اهداف اجرای طرح هادی دانست و افزود: با افزایش رفاه عمرانی و اقتصادی در روستا از مهاجرت بی رویه روستانشینان که نیروهای مولد کشور هستند، جلوگیری خواهد شد.
مدیرکل بنیاد مسکن گیلان به عقب ماندگی استان در اجرای طرح هادی در سه سال گذشته اشاره و اذعان کرد: در سال ۹۳، میانگین گیلان در اجرای طرح هادی ۲۷ درصد بود که اکنون به ۳۸ درصد رسیده است.
وی به ارتقاء و توسعه اجرای طرح هادی در استان پرداخت و خاطرنشان کرد: برنامه ریزی دولت تدبیر و امید و توزیع قیر رایگان برای اجرای توسعه راه روستایی، افزایش دهنده میانگین طرح هادی در گیلان بود.
اکبرزاده گفت: در گذشته سالانه ۲ میلیون تن قیر رایگان به گیلان تعلق می گرفت که اکنون با توسعه اجرای طرح هادی در استان این آمار به چهار میلیون تن افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: آسفالت راه روستایی با کمک دهیاران و با جوشش مردمی در گیلان با موفقیت انجام شد که با توزیع قیر رایگان ۲۵۴ روستا آسفالت شد.
مدیر کل بنیاد مسکن گیلان ادامه داد: اکنون استان گیلان با موفقیت چشم گیر در اجرای طرح هادی جزء سه استان برتر کشور محسوب می شود.
اکبرزاده با بیان اینکه ۲ هزار و ۲۰۰ روستای گیلان دارای طرح هادی است اذعان کرد: گازرسانی، صدور سند روستایی و دیگر اقدامات رفاهی با وجود طرح هادی در روستاهای استان مهیا شده است.
شبستان
ثبت دیدگاه