امام جمعه موقت رشت بابیان اینکه مبعث روز سفارش امت اسلام به وحدت است، گفت: وحدت سپر در امان ماندن مقابل تهاجمات دشمن است
به گزارش «بامردم»، حجت الاسلام صدیق عربانی با تبریک عید مبعث، اظهار کرد: مبعث پیامبر گرامی اسلام(ص) روز وحدت امت اسلام است.
وی در ادامه این مطلب تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام در چنین روزی برای هدایت مردم به رسالت مبعوث شدند و در این راه سختی های زیادی را متحمل شدند.
امام جمعه موقت رشت با تأکید بر اینکه دشمنان اسلام جهت تخریب بنیان و ماهیت اسلام در جهان، ارزشها را هدف گرفته اند، اضافه کرد: دشمنان اسلام می دانند برای حذف اسلام از جهان باید وحدت امت اسلامی را از بین ببرند.
صدیق عربانی تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) و امامان معصوم(ع) به اتحاد و وحدت سفارش کرده اند زیرا وحدت سپر در امان ماندن در برابر تهاجمات دشمن است.
وی در خاتمه اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران از امتیازات برخورداری از وجود با ارزش مقام معظم رهبری، رهبری عالم و فرزانه در کنار وحدت ملت ایران برخوردار است.
کاسپین
ثبت دیدگاه