شنبه, 13 بهمن 1403 Saturday, 1 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 45320 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد دیدگاهها : 2539×
اعطای تسهیلات با سود کم به منظور بهسازی و نوسازی نانوایی‌ها | احداث واحدهای جدید نان سنتی به روش نیمه‌صنعتی در گیلان
27 خرداد 1396 ساعت: 12:33
شناسه : 58992
2

علی منتظری با بیان اینکه نانوایان باید به سمت صنعتی شدن با ماشین‌آلات جدید پیش بروند تا بتوان کیفیت لازم را در نان کشور ایجادکرد، گفت: یکی از اقداماتی که در سطح کشور باید در راستای کیفی‌سازی نان انجام شود، بازسازی و بهسازی واحدهای نانوایی است. به گزارش «بامردم»، چند سالی است که اعطای تسهیلاتی […]

پ
پ

علی منتظری 3 - اعطای تسهیلات با سود کم به منظور بهسازی و نوسازی نانوایی‌ها | احداث واحدهای جدید نان سنتی به روش نیمه‌صنعتی در گیلان -

علی منتظری با بیان اینکه نانوایان باید به سمت صنعتی شدن با ماشین‌آلات جدید پیش بروند تا بتوان کیفیت لازم را در نان کشور ایجادکرد، گفت: یکی از اقداماتی که در سطح کشور باید در راستای کیفی‌سازی نان انجام شود، بازسازی و بهسازی واحدهای نانوایی است.

به گزارش «بامردم»، چند سالی است که اعطای تسهیلاتی را به این منظور برای نانوایان استان در دستور کار داریم اما بودجه‌ای برای ارائه این تسهیلات به ما تعلق نمی‌گیرد. درصدد هستیم تسهیلاتی با سود کم در اختیار نانوایان قرار گیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: یکی از اقدامات مطرح در راستای کیفی‌سازی نان، بحث تأمین آرد مرغوب است که البته این مسأله نیاز به تأمین گندم مرغوب دارد و خوشبختانه در یک الی دو سال اخیر گندم مرغوب در اختیار کارخانه‌ها قرار گرفته و بر تولید آرد باکیفیت در کارخانه‌ها نظارت می‌شود. ضمن اینکه تلاش بر این است بیشترین سهمیه آرد نانوایان گیلان از واحدهای درجه یک استان تأمین گردد تا کیفیت نان ارتقاء یابد.

وی با بیان اینکه نظارت بر رعایت ضوابط استاندارد پخت در سطح استان بسیار جدی پیگیری می‌شود، عنوان کرد: ضمن بازرسی کارشناسان سازمان، گشت‌های مشترک با سایر ارگان‌های ذی‌ربط بر کیفی‌سازی نان تولیدی در استان تأثیرگذار خواهد بود و خوشبختانه در حال حاضر کیفیت نان به طور متوسط مطلوب است.

منتظری ادامه داد: در حال حاضر شیوه پخت اغلب نانوایی‌های استان گیلان به روش سنتی است و قطعاً این مسأله کیفیت را پایین می‌آورد. این موضوع را در استان پیگیری کردیم و در حال حاضر تعدادی واحد نانوایی مجهز به امکانات و دستگاه‌های پیشرفته احداث شدند که این امر در ارتقاء کیفیت نان تأثیرگذار بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان تصریح کرد: قطعاً در واحدهایی که پخت تنوری داشته و کوره‌های آنها بسیار قدیمی و فرسوده است، کیفیت پخت پایین می‌آید و این واحدها نیاز به تسهیلاتی به منظور بازسازی و نوسازی دارند. البته چند سالی است که اعطای تسهیلاتی را به این منظور برای نانوایان استان در دستور کار داریم اما بودجه‌ای برای ارائه این تسهیلات به ما تعلق نمی‌گیرد. در شرایط فعلی که شرکت غله منطقه ۷ به بخش خصوصی واگذار شده عملاً حمایت‌هایی که قبلاً از نانوایان می‌شد بلاتکلیف مانده و ما هم درصدد هستیم از طریق سیستم بانکی وارد عمل شویم اما چون سود سیستم بانکی بالاست پرداخت آن برای نانوایان نمی‌صرفد. لذا باید تسهیلاتی با سود کم در اختیار نانوایان قرار گیرد.

وی با اشاره به فعالیت بیش از سه هزار و ۷۰۰ واحد نانوایی در استان گیلان گفت: ایجاد نانوایی‌های جدید را در مناطق پرجمعیت و شهرک‌های تازه تأسیس که نیاز به نانوایی دارند، در دستور کار قرار داده‌ایم. در واقع هنوز هم نیاز به نانوایی در سطح استان احساس می‌شود که البته این واحدهای نان سنتی به روش نیمه صنعتی احداث خواهند شد.

ایگنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.