یکشنبه, 23 دی 1403 Sunday, 12 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 45095 تعداد نوشته های امروز : 11 تعداد دیدگاهها : 2524×
کاهش سرعت پیری با ۶ نوشیدنی خوشمزه!
27 تیر 1396 ساعت: 23:40
شناسه : 67707
2

نوشیدن آب میوه‌های تازه بهترین گام برای تامین ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است ضمن این که اثرات قابل توجه ضد پیری نیز دارد. برای جلوگیری از روند پیری هیچ گام قطعی وجود ندارد ولی نوشیدن ۶ نوع آب میوه یا سبزی به شما برای کاهش سرعت پیری و حفظ سلامت […]

پ
پ

نوشیدن آب میوه‌های تازه بهترین گام برای تامین ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است ضمن این که اثرات قابل توجه ضد پیری نیز دارد.

نوشیدنی - کاهش سرعت پیری با ۶ نوشیدنی خوشمزه! -

نوشيدني هاي شيرين احتمال ابتلا به سرطان را افزايش مي دهد

برای جلوگیری از روند پیری هیچ گام قطعی وجود ندارد ولی نوشیدن ۶ نوع آب میوه یا سبزی به شما برای کاهش سرعت پیری و حفظ سلامت کلی پیشنهاد شده است.

  • آب گوجه فرنگی: حاوی بیشترین میزان آنتی‌اکسیدانی به نام لیکوپن است. رنگدانه کاروتنوئید و مواد شیمیایی گیاهی موجود در این نوشیدنی منجر به مبارزه با اثرات رادیکال‌های آزاد می‌رود. رادیکال‌های آزاد از عوامل اصلی آسیب به سلول‌ها و افزایش سرعت پیری هستند.
  • آب کلم: برگ‌های کلم غنی از ویتامین کا هستند؛ یک ماده مغذی مفید برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی و پوکی استخوان. آب کلم همچنین حاوی مواد معدنی از جمله منگنز، مس، کلسیم، آهن و منیزیم به همراه ویتامین‌های ب ۶، ب ۱، ب ۲، ویتامین ای، فیبر و اسیدهای چرب غیر اشباع است.
  • آب انگور: پوست و دانه‌های انگور برای سالها در محصولات زیبایی ضد پیری استفاده شده است. انگور حاوی رسوراترول است؛ آنتی اکسیدانی که به مبارزه با نشانه‌های پیری می‌رود.
  • آب انار: این نوشیدنی به کاهش کلسترول بد یا همان ال دی ال کمک می‌کند ضمن این که راه مفیدی برای مبارزه با چین و چروک‌های صورت است. نوشیدن آب انار یک راه سالم برای حفظ سلامت مثانه و کلیه‌ها نیز هست.
  • آب هندوانه: نوشیدن آب هندوانه یک راه عالی برای تامین آب بدن و حفظ سلامت پوست است. هندوانه غنی از ویتامین آ برای بازسازی پوست، مرطوب نگه داشتن پوست و مبارزه با خشکی و چین و چروک پوست است.
  • آب کیوی: آنتی اکسیدان‌های موجود در کیوی از قبیل ویتامین ث و ویتامین ای، برای کاهش آسیب‌های پوستی ناشی از رادیکال‌های آزاد بسیار مفید است. ویتامین ث موجود در کیوی به تولید کلاژن کمک می‌کند؛ کلاژن نوعی پروتئین بافت همبند است که سبب استحکام پوست انسان می‌شود. با افزایش سن تولید کلاژن کاهش یافته و خاصیت ارتجاعی پوست از دست می‌رود. مواد تحریک کننده کلاژن مانند عصاره کیوی به محصولات مراقبت از پوست اضافه می‌شوند تا با استحکام بخشیدن به بافت پوست، ظواهر و نشانه‌های پیری پوست را به تعویق بیندازند.

منبع همشهری آنلاین

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

https://ksicargo.com/https://menpan.org/