معاون اجتماعی پلیس گیلان گفت: توسعه آموزش همگانی ابزار نوین کاهش ناهنجاری های اجتماعی است.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس معاون اجتماعي فرماندهي پليس گيلان در ديدار با مديركل بهزيستي استان به همراه رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان به مناسبت هفته بهزيستي با بيان اينكه در بين سازمان ها بهزيستي بيشترين همكاري را با پليس دارد، اظهار داشت: پليس و بهزيستي به درك متقابلي از مسئوليت هاي يكديگر رسيده اند.
اين مقام انتظامي با اشاره به لزوم ادامه تعامل، همكاري و مشاركت بين پليس و بهزيستي، تصريح كرد: اين دو نهاد با كمك هم مي توانند قدم هاي مستحكمي براي رفع مشكلات جامعه بردارند.
سرهنگ خيرخواه با تاكيد بر هجمه هاي سنگين دشمن براي زير سوال بردن بنيان خانواده ها در ايران خاطرنشان كرد: اقدامات فرهنگي بهترين روش براي جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي هستند.
معاون اجتماعي پليس گيلان، بهزيستي را به عنوان يك نهاد كارآمد و مفيد معرفي كرد و افزود: توسعه آموزش همگاني يك ابزار نوين براي كاهش ناهنجاري هاي اجتماعي است.
اين مقام انتظامي با بيان اينكه برقراري امنيت اجتماعي نيازمند تعامل دستگاه هاي مختلف است، تصريح كرد؛ پليس و بهزيستي مي توانند با همكاري هم از ظرفيت هاي علمي و عملي يكديگر بهره ببرند.
در ادامه اين ديدار، مديركل بهزيستي استان گيلان با تقدير از همكاري نزديك و مستقيم پليس با بهزيستي،اظهار داشت: سعه صدر نيروي انتظامي براي حل معضلات مردم قابل ستايش است.
وي با اشاره به وفاق، همدلي و تعامل پليس و بهزيستي، تصريح كرد: مشكلات اجتماعي و آسيب هاي حوزه بهزيستي يك روزه حل نمي شوند و به برنامه ريزي دقيق و مدوني نياز دارند.
دكتر پارسي پور مسئله اعتياد را يكي از مشكلات جدي جامعه برشمرد و افزود: از آنجايي كه اعتياد به بزه پيوند خورده، مقابله با اين معضل پيچيدگي هاي خاص خودش را دارد.
مديركل بهزيستي گيلان با أشأره به فعاليت هايي براي رفع مسئله كودكان كار، خاطرنشان كرد: راهكار حل معضلات شهري مربوط به اين كودكان، بايد با سن و شرايط آن ها متناسب باشد.
وي با تاكيد بر اينكه در مواجهه با مسائل اجتماعي نمي توان تنها انتظار سود را داشت، خاطرنشان كرد: همواره بايد بستري فراهم شود كه در يك تراز منطقي سود يك برخورد اجتماعي بيشتر از زيان آن باشد.
دكتر پارسي پور با بيان اينكه بدون مشاركت جدي پليس، رسيدن به اهداف آرماني بهزيستي محقق نخواهد شد، خاطرنشان كرد: جامعه سالم با پشتوانه ًاقدامات پيشگيرانه براي كنترل نارسايي هاي اجتماعي شكل خواهد گرفت.
در خاتمه اين ديدار، رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان ضمن تمجيد از تعامل بهزيستي با پليس در زمينه پذيرفتن معتادان و بسترسازي براي جدا كردن آن ها از آغوش شوم اعتياد، تصريح كرد: نجات هر بيمار مبتلا به اعتياد، يك قدم مؤثر براي نجات جامعه است.
أحداله احدي با اشاره به اينكه گسترش فعاليت هاي آموزشي براي واكسيناسيون ذهني أفراد در جهت جلوگيري از اعتياد بايد بيشتر از گذشته در دستور كار پليس و بهزيستي قرار بگيرد، خاطرنشان كرد: اعتياد يك مسئله اجتماعي است و جامعه بايد نسبت به آن احساس مسئوليت بيشتري كند.
ثبت دیدگاه