یکشنبه, 1 مهر 1403 Sunday, 22 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 43611 تعداد نوشته های امروز : 14 تعداد دیدگاهها : 2452×
شغل پدر ۹۲.۵ درصد کودکان کار کارگری است
20 خرداد 1395 ساعت: 15:38
شناسه : 6942
2

مدیرکل بهزیستی استان گیلان با بیان اینکه شغل ۹۲.۵ درصد از پدر کودکان کار کارگر ساختمانی وحدود ۵ درصد نیز کشاورز هستند گفت: شناسایی کودکان کار در ۳ شهرستان آستارا، لاهیجان و بندرانزلی را در دستور کار داریم. به گزارش بامردم، محمدرضا پارسی صبح امروز در نشست خبری که با حضور جمعی از اصحاب رسانه به […]

پ
پ

مدیرکل بهزیستی استان گیلان با بیان اینکه شغل ۹۲.۵ درصد از پدر کودکان کار کارگر ساختمانی وحدود ۵ درصد نیز کشاورز هستند گفت: شناسایی کودکان کار در ۳ شهرستان آستارا، لاهیجان و بندرانزلی را در دستور کار داریم.

به گزارش بامردم، محمدرضا پارسی صبح امروز در نشست خبری که با حضور جمعی از اصحاب رسانه به مناسبت روز جهانی مبارزه با کار کودکان برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مأموریت‌های بهزیستی جلوگیری از آسیب اجتماعی است و کودکان سرمایه‌های اجتماعی هستند که باید مورد توجه قرار بگیرند.

پارسی

وی با اشاره به اینکه دولت‌ها موظف هستند در جهت حمایت از کودکان گام بردارند، افزود: کودکان بیش از بزرگسالان در معرض آسیب اجتماعی قرار می‌گیرند و سازمان بهزیستی وظیفه حمایت از کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست را برعهده دارد.

مدیرکل بهزیستی استان گیلان با بیان اینکه از اواخر سال ۹۳ برنامه حمایتی و آموزشی از کودکان کار را اجرایی کردیم، تصریح کرد: اکثر این کودکان بی‌سرپرست نیستند و به دلیل فقر مالی خانواده از سوی آن‌ها به کسب درآمد تشویق می‌شوند.

پارسی اظهار کرد: سعی کردیم با مشارکت دادگاه کودکان را  در خانه‌های شبانه‌روزی اسکان دهیم و همچنین از بستگانشان خواستیم آن‌ها را مورد حمایت قرار دهند.

وی از شناسایی ۸۴ کودک کار از اواخر سال ۹۳ وابتدای سال ۹۴ در رشت خبر داد و گفت: سعی کردیم با مشارکت مؤسسه آوای امید که یک مؤسسه غیر دولتی است اقدامات آموزشی، مشاوره‌ای را برای کودکان انجام دهیم.

مدیرکل بهزیستی استان گیلان با بیان اینکه اکثریت این کودکان مهاجر و ۵۳ درصد از خانواده آن‌ها دچار اعتیاد است، بیان کرد: تلاش کردیم تبعات ناشی از آسیب کودکان کار را کاهش دهیم و همچنین تیم کارشناسی ما طی مصاحبه با آن‌ها اعتماد آن‌ها را جلب و فرآیند آموزش آن‌ها وخانواده‌هایشان را دنبال کردیم.

پارسی ارتقای مهارت مطالعه کودکان، ارتقای مهارت ورزشی وهنری، ارتقای مهارت زندگی و ارتقای مهارت معنوی را از جمله اقدامات مؤسسه آوای امید اعلام کرد و گفت: براساس خدمات آموزشی و مشاوره‌ای که انجام دادیم ۱۱ نفر از ۸۴ کودک کار شناسایی شده از ادامه کار منصرف شدند.

وی محل سکونت کودکان کار را اغلب در مناطق محروم رشت عنوان کرد و گفت: ۹۲٫۵ درصد از پدر این کودکان کارگر ساختمانی وحدود ۵ درصد نیز کشاورز هستند.

پارسی از بررسی و شناسایی کودکان کار در ۳ شهرستان آستارا، لاهیجان و بندرانزلی خبر داد و مطرح کرد: شناسایی کودکان کار در این ۳ شهرستان را در برنامه کاری خود داریم.

مدیرکل بهزیستی استان گیلان با بیان اینکه ۵۱۰ نفر از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست را در خانواده‌های جایگزین ساماندهی کردیم، خاطرنشان کرد: حدود ۲۳۰ نفر از کودکان را در ۱۶ خانه شبانه‌روزی در استان اسکان دادیم و همچنین هزینه دانشگاه ۶۲ نفر از افرادی که به سن بالاتر رسیدند را به‌طور کامل پرداخت می‌کنیم.

تسنیم

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.