یکشنبه, 1 مهر 1403 Sunday, 22 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 43611 تعداد نوشته های امروز : 14 تعداد دیدگاهها : 2452×
آغاز برداشت بهاره باقلای محلی در لاهیجان
20 خرداد 1395 ساعت: 15:45
شناسه : 6945
2

برداشت بهاره باقلای محلی امروز در گیلان آغاز شد و پیش بینی می شود کشاورزان گیلانی در چین بهاره ۸ هزار تن باقلای محلی به ارزش ۴۷ میلیارد ریال برداشت کنند به گزارش بامردم، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: پیش بینی می شود کشاورزان گیلانی در چین بهاره ۸ هزار […]

پ
پ

پاچ-باقلا-300x230

برداشت بهاره باقلای محلی امروز در گیلان آغاز شد و پیش بینی می شود کشاورزان گیلانی در چین بهاره ۸ هزار تن باقلای محلی به ارزش ۴۷ میلیارد ریال برداشت کنند

به گزارش بامردم، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: پیش بینی می شود کشاورزان گیلانی در چین بهاره ۸ هزار تن باقلای محلی به ارزش ۴۷ میلیارد ریال برداشت کنند.
حبیب جهانساز افزود: امسال ۳ هزار و ۸۷۰ هکتار از زمین های کشاورزی گیلان به کشت بهاره باقلای محلی اختصاص یافت.
وی تصریح کرد: به ترتیب در شهرستان های آستانه اشرفیه، لاهیجان، رشت، ماسال و صومعه سرا بیشتر از دیگر مناطق گیلان باقلای محلی کشت می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: حدود ۱۹ هزار و ۳۵۰ خانوارکشاورز گیلانی باقلای محلی کشت می کنند.
کشت بهاره باقلای محلی از اوایل فروردین و کشت پاییزه آن از اواخر شهریورآغاز می شود.
در گیلان به باقلای محلی پاچ باقلا می گویند.
باقلا قاتق از معروفترین غذاهای محلی گیلان است که با پاچ باقلا پخت می شود.
 منبع: خبرگزاری صداوسیما

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.