آیا به سفید شدن دندان هایتان اهمیت می دهید؟ غذاهای زیر را مصرف کنید تا باعث سفید شدن دندان های تان شود.
راه رسیدن به دندان هایی سفید و زیبا می تواند به کوتاهی مسیر آشپزخانه باشد. این غذاهای سفید کننده دندان را به برنامه غذایی تان اضافه کنید تا مرواریدهای دهانتان سفید بمانند.
حفط سفیدی دندان ها در سنین میانسالی و پیری اهمیت فراوانی دارد. در این میان یکسری غذاها هم هستند که باعث شفافتر شدن زردی دندانها میشوند. در ادامه به معرفی برخی از غذاهایی که می توانند به سفید شدن دندان ها کمک کنند می پردازیم.
کرفس
سبزیهای ترد و فیبرداری مانند کرفس و هویج در واقع غذاهای به اصطلاح پاکساز هستند؛ چرا که با جویدن آنها، دندانها سفید و تمیز میشوند. محتوای بالای فیبری آنها میزان سایندگی کمی دارد و زمانی که آنها را میجوید، دندانهایتان را میسابند و باعث میشوند لکههای روی آن از بین بروند و باعث سفید شدن دندان هایتان می شود.
توت فرنگی
توت فرنگی حاوی اسید های مالیک است که کمک می کند کربوهیدرات ها تبدیل به انرژی برای عضلات شوند. وجود این اسید برای سفید شدن دندان بسیار مهم است، چون باعث می شود لکه ها از سطح دندان حل شوند. راه های زیادی برای بهره بردن از خاصیت سفیدکنندگی توت فرنگی وجود دارد.
برای مثال می توانید توت فرنگی را له کنید و با جوش شیرین ترکیب نمایید تا ماده ای خمیری ایجاد شود سپس با آن دندان ها را مسواک بزنید. توصیه می شود بلافاصله بعد از این کار، دهان خود را با یک شستشو دهنده مبتنی بر فلوراید بشویید تا باقی مانده های اسید مالیک از بین بروند و دندانتان قوی شود.
پیاز
با اینکه پیازها لطفی به بوی دهانتان نمی کنند اما حاوی ترکیبات سولفور هستند که باعث جلوگیری از تشکیل پلاک ها در سطح و بین دندان ها می شوند. پیاز سرخ کرده یا کبابی این خاصیت را ندارد. اگر می خواهید از این خاصیت پیاز بهره ببرید باید آن را خام استفاده کنید تا به سفید شدن دندان تان کمک کند.
درمان دندان درد با پیاز
سیب
سیب حاوی میزان بالایی اسید مالیک است که در سفید شدن دندان ها تأثیر بهسزایی دارد و از طرفی محتوای فیبری ترد آن در از بین بردن لکههای سطحی دندانها بسیار خوب عمل میکنند. اگر نگران پوسیدگی دندانهایتان هستید، بهتر است میزان مصرف سیبهای شیرینتر را در رژیم غذاییتان به حداقل برسانید. انواع تارت به عنوان گزینه جایگزین تأثیر بهتری دارند و آسیب کمتری به سطح دندان وارد میکنند.
کنجد
خوردن دانههای کنجد باعث از بین رفتن لکههای سطح دندان و سفید شدن دندان ها میشود. وقتی این دانهها را میجوید، محتوای سخت و زمخت فیبری آنها روی مینای دندان ساییده شده و لکهها را از بین میبرد. به خاطر داشته باشید که حتما بعد از مصرف آن از نخ دندان استفاده کنید؛ چرا که ممکن است برخی ذرات آن لابهلای دندانها گیر کنند.
جوش شیرین
تحقیقی که در سال ۲۰۰۸ صورت گرفت نشان داد که می توان در ترکیب خمیردندان ها از جوش شیرین استفاده کرد. جوش شیرین مدت ها به عنوان روشی سنتی برای سفید شدن دندان مورد استفاده قرار می گرفت. بهترین راه استفاده از خمیردندان های حاوی جوش شیرین است، اما می توانید هرازگاهی مسواکتان را به جوش شیرین آغشته کنید و مستقیما روی دندان ها بکشید.
ثبت دیدگاه