دوشنبه, 17 دی 1403 Sunday, 5 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 45013 تعداد نوشته های امروز : 2 تعداد دیدگاهها : 2518×
خانواده‌های ایرانی روزانه تنها ۲۰ دقیقه باهم حرف می زنند!
17 تیر 1397 ساعت: 16:49
شناسه : 131819
4

معاون رئیس جمهور کاهش تعامل در خانواده ها را یکی از چالش های اساسی کشور در زمینه آسیب های اجتماعی دانست و گفت: خانواده های ایرانی روزانه تنها ۲۰ دقیقه باهم مکالمه می کنند.

پ
پ

خانواده‌های ایرانی روزانه تنها ۲۰ دقیقه باهم حرف می زنند - خانواده‌های ایرانی روزانه تنها ۲۰ دقیقه باهم حرف می زنند! - 'dghk

 

به گزارش رکنا، معصومه ابتکار درهمایش خانواده و گفت‌وگوی بین نسلی در استانداری سمنان اظهار داشت: کاهش گفت‌وگوی درون خانوادگی در کشور منشأ بروز بسیاری از معضلات اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته هر خانواده ایرانی به‌طور متوسط بیش از ۲ ساعت در هرروز باهم گفت‌وگوی درون خانوادگی داشتند اضافه کرد: اما متأسفانه این میزان امروز به تنها ۲۰ دقیقه در هرروز رسیده است که بسیار تأسف‌بار است.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از گفت‌وگو به‌عنوان یک هنر و مهارت اساسی در میان خانواده‌های ایرانی نام برد و افزود: امروز کاهش ارتباطات و گفت‌وگوی درون خانوادگی و اختلال در روابط میان اعضای خانواده‌ها یک چالش مهم در حوزه آسیب‌های اجتماعی در کشور است.
ابتکار اضافه کرد: امروز باید همه نهادهای اجرایی، فرهنگی و اجتماعی کشور برای رفع این اختلال در خانواده‌ها تلاش جدی کنند و یک عزم همگانی در این زمینه در همه بخش‌های کشور ایجاد شود؛ چراکه مسائل درون خانواده‌ها دغدغه مهمی برای مسئولان حوزه اجتماعی در کشور است.
وی با تأکید بر لزوم پیشگیری آسیب‌های اجتماعی درون خانواده‌ها خاطرنشان کرد: امروز برای بهبود شرایط و کاهش آسیب‌های اجتماعی باید تغییراتی اساسی از درون خانواده‌ها آغاز شود.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، بهبود مهارت تاب‌آوری و افزایش آستانه تحمل در خانواده‌ها و نیز افزایش مهارت‌های ارتباطی درون خانوادگی را ازجمله الزامات ایجاد خانواده و جامعه پویا عنوان و با اشاره به مشکلات اقتصادی و اجتماعی موجود در کشور و تأثیر این مهم بر زندگی روزمره مردم و خانواده‌ها تصریح کرد: در این شرایط نیز با وجود همه مشکلات باید خانواده‌ها جایگاهی امن و ایمن برای فرزندان باشد.
ابتکار اضافه کرد: این موضوع (ایمن‌سازی خانواده‌ها برای فرزندان) سبب کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی در جامعه خواهد شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.