حجت الاسلام والمسلمین مصطفوی نیا دادستان عمومی و انقلاب مرکز گیلان از تخریب ویلایی لوکس که به صورت غیرمجاز در زمین کشاورزی ساخته شده بود خبر داد و گفت: با گزارش مراجع مربوطه مبنی بر ساخت ویلایی در زمین کشاورزی بدون اخذ مجوزهای لازم برای تغییر کاربری در راستای حفظ حقوق عامه و حفظ حقوق بیت المال موضوع در دستور رسیدگی قرار گرفت.
وی ادامه داد: در مراحل ساخت چندین بار به فرد متخلف تذکر کتبی داده شد اما به دلیل بی توجهی پرونده قضایی در این زمینه تشکیل و با دستور قضایی ویلای مذکور با زیربنایی حدود ۱۳۰۰ متر که برای ساخت آن هزینه بسیاری صرف شده بود به صورت کامل تخریب شد.
گفتنی است: این ویلای غیرمجاز در زمینی زارعی به مساحت ۵ هزار متر مربع در روستای حسین آباد پیر بازار رشت بنا شده بود که ظرف مدت پنج روز به صورت کامل تخریب شد.
میزان


![آتش بس برقرار است / حملات تلافیجویانه علیه اهداف ایران فقط یک «ضربه [محدود]» است](https://baamardom.ir/wp-content/uploads/2026/05/آتش-بس-برقرار-است-220x160.jpg)







ثبت دیدگاه