احمد آقایی عصر دوشنبه افزود: حدود ساعت دو و نیم بامداد امروز فردی که خود را پسر خانواده معرفی می کرد، خبر کشته شدن اعضای خانواده اش را به پلیس اطلاع داد.
وی اظهار کرد: بر حسب دستور رئیس کل دادگستری استان و قاضی کشیک پرونده ، گروه بررسی صحنه جرم، پزشکی قانونی ، کارشناسان تشخیص هویت ، اداره اگاهی و پزشکی قانونی و افراد مربوط به پرونده در صحنه جنایت حضور یافتند.
وی افزود: به نظر می رسد این قتل قبل از خوردن شام اتفاق افتاده باشد؛ چراکه غذایی که برای شام فراهم کرده بودند ، بدون استفاده در صحنه مانده بود.
آقایی با بیان اینکه در این جنایت پدر، پدر بزرگ ، مادر ، دختر دانشجو و دوست دختر خانواده که او نیز دانشجو بود به قتل رسیده اند، تصریح کرد: این قتل ها در دو خانه مجزا واقع در یک محوطه مشترک اتفاق افتاده که پدر و پدربزرگ خانواده در یک خانه قدیمی و مادر، دختر و دوست دختر خانواده در خانه تازه ساز حضور داشتند.
وی اظهار کرد: در برسی های انجام شده به هیچ یک از مقتولان خانم، تجاوز و تعرضی نشده و همه مقتولان با ضربات چاقو به قتل رسیده اند.
وی گفت: معاینه بالینی انجام شده و اجساد به پزشکی قانونی منتقل شده اند و بررسی اجساد نیز انجام شده ضمن اینکه تحقیقات و بازجویی ها برای یافتن سرنخ جهت شناسایی قاتل یا قاتلان از تنها بازمانده این خانواده که پسری دانشجوست، در حال انجام است.
آقایی ادامه داد: پسر گفته که ساعت ۱۰ شب از منزل خارج شده و ساعت دو و نیم شب برگشته که با صحنه کشته شدن اعضای خانواده اش روبرو شده است .
معاون دادگستری گیلان با بیان اینکه به نظر می رسد این جنایت یک درگیری خانوادگی باشد، خاطرنشان کرد: پلیس و دستگاه قضایی اهتمام دارند که هر چه سریعتر قاتل یا قاتلان این جنایت را شناسایی کنند.
ایرنا











ثبت دیدگاه