اگر چه امروزه خواص درمانی و ارزش غذایی خوبی برای حلوای مسقطی و حلوای سوهان به اثبات رسیده است اما خوشمزه بودن این محصول محکم ترین دلیل مصرف کنندگان و علاقه مندان به آن به شمار می آید، بنابراین محصولاتی که این مشخصات را در خود دارند، بهتر مورد پسند واقع می گردند.
امروزه تهیه حلوای مسقطی ایرانی در صنعت غذایی هم راه پیدا کرده است و در حال حاضر برندهای مختلفی در زمینه تهیه این محصول ارزشمند و پرطرفدار فعالیت دارند، بنابراین برای آنکه بتوانید خوشمزه ترین و باکیفیت ترین نوع این محصول را با قیمتهای عالی خریداری کنید، لازم است که اصول خرید عاقلانه را به درستی رعایت کرده و با تهیه این محصول با داشتن اطلاعات قبلی از طریق مراکز اصلی، ضمن خرید نوع برتر محصولات هزینه های کمتری را هم بابت تهیه آنها بپردازید.
از مهمترین ویژگیهای این محصول در کنار مناسب بودن قیمت حلوا مسقطی خوشمزه این است که اغلب اوقات دارای رنگی زرد می باشد و این امر به علت استفاده از زعفران خالص در ترکیبات این محصول می باشد، همچنین اصلی ترین طعم این محصول طعم زعفرانی می باشد که سبب محبوبیت جهانی آن شده و منجر شده است تا این محصول در ردیف محصولات صادراتی قرار گیرد.
خوشمزه بودن این محصول به عوامل مختلفی بستگی دارد، اما طرز تهیه و استفاده از مواد اولیه سالم با نسبتهای مناسب در آن، از اصلی ترین دلایل خوشمزگی آن به شمار می آید، از این رو نوع سنتی آن که نکات گفته شده برای آنها بهتر رعایت می گردد، همواره گزینه خوشمزه تری است.
حلوا مسقطی قالبی
امروزه برای فروش هر محصول خوراکی نیاز است تا با دادن طرح و رنگ و ایجاد تنوع در محصولات بتوان سلیقه های مختلف مشتریان را به خود جذب کرد، حلوا مسقطی قالبی از همین رویکرد پیروی کرده و با اشکال گوناگونی که دارد می تواند تنوعی جذاب برای خریداران این محصولات ایجاد کند.
همچنین این محصولات با توجه با سایزبندی کوچکی که دارند می توانند در هر بسته بندی قرار گرفته و بدین منظور برای امر صادرات نیز مناسب هستند، البته به یاد داشته باشید.
از عوامل موثر در مشتری پسند بودن محصول در بازارهای صادراتی علاوه برکیفیت آن شکل و ظاهر آن است لذا این محصولات می توانند در قالبهای سفارشی بنا به درخواست مشتریان تولید شوند و با تهیه بسته بندی شکیل بتوانند محصولی با قدرت رقابت بالا در بازارهای صادراتی باشند.
حلوا مسقطی خواص بسیاری برای بدن دارد و در این بین خرید حلوا مسقطی قالبی از این ویژگیها و خواص می توان به مقدار بالای پروتئین این ماده غذایی اشاره کردکه موجب افزایش انرژی و شادابی در مصرف کنندگان شده و همچنین از نظر بسیاری از پزشکان طب سنتی ایرانی این مصرف این محصولات می تواند از بروز دردهای مفصلی، روماتیسم و بوی بد دهان جلوگیری کند.
حلوای مسقطی در ساختار خود دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامینهای ای، آ، بی و سی است و همچنین مواد مغذی بسیاری از قبیل کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم و منگنز در این نوع شیرینی وجود دارد.
از سویی دیگر این ماده دارای انواع اسید آمینه های مورد نیاز بدن و اسید چرب امگا 3 است که آنرا به محصولی با خواص درمانی و ارزش غذایی بالا تبدیل کرده است.
حلوا مسقطی سیرجان
برخی افراد که طرفدار مصرف حلوا مسقطی هستند در مورد خواص و فواید آن اطلاع چندانی ندارند که این امر کاهش میزان مصرف و تقاضا برای خرید این محصول را به دنبال دارد.
در سیرجان از شیوه های سنتی برای پخت و آماده سازی این نوع حلوا استفاده می کنند که سبب شده میزان تقاضا برای سفارش عمده این نوع شیرینی به عنوان سوغات محلی این منطقه در حال افزایش باشد.
همانطور که اشاره کردیم در تولید حلوا مسقطی سنتی از مغزیجاتی مانند پسته و بادام استفاده می کنند که خواص بی نظیری مانند تقویت حافظه و بهبود سیستم عصب مرکزی برای بدن دارند.
افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی و کمبود وزن هستند برای درمان و رفع این موارد می توانند حلوا مسقطی شیراز را جایگزین انواع کیک اسفنجی و شیرینی صنعتی کنند تا انرژی لازم جهت انجام فعالیتهای خود را به دست آورند.
نشاسته موجود در حلوا مسقطی حاوی مقادیر زیادی فیبر است که برای تقویت سیستم دفاعی بدن و همچنین جلوگیری از ابتلا به بیماریهای دستگاه گوارش و روده ها مفید است.
بهتر است برای تهیه حلوا مسقطی سنتی از روغن یا کره محلی یا گیاهی استفاده کنید چرا که ضمن کمک به غلیظ تر شدن حلوا، حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی و ویتامین است که به رشد هر چه بیشتر عضلات و عدم ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی کمک می کند.
ثبت دیدگاه