راه اندازی کارگاه شیرینی پزی میتواند به عنوان یک کسب و کار موفق و پرسود برای بسیاری از علاقمندان به شیرینی پزی تبدیل شود. عمدتاً برای راهاندازی کارگاه شیرینی پزی نیاز به تهیه انواع دستگاه های قنادی، تجهیزات و وسایل مناسب و استاندارد است. توجه داشته باشید مهمتر از تهیه مواد اولیه کیک و شیرینی، خرید و استفاده از تجهیزات قنادی و شیرینی پزی اهمیت بالایی داشته و در پخت و تهیه انواع شیرینی و بهبود طعم و کیفیت آنها نقش مهمی دارد.
انواع دستگاه های قنادی از مهمترین لوازمی هستند که تمام قنادها باید در مرحله اول به تهیه و استفاده از آنها اقدام کنند. در حال حاضر تجهیزات قنادی و شیرینی پزی طیف گسترده و وسیعی از ابزارها هستند که شما باید اقدام به خرید همه یا اکثر آن ها کنید. در ادامه این مطلب به ارائه توضیحات کاملتری در مورد تجهیزات کارگاه شیرینی پزی پرداخته و شما را با مهم ترین آنها آشنا میکنیم.
مهارت های لازم برای راه اندازی قنادی
برای راهاندازی و شروع قنادی نیاز به فراگیری مهارتهای لازم و تخصصی است. افرادی که تمایل دارند به این کار وارد شوند باید صلاحیتهای مربوط به این شغل را دانسته و تکنیکهای مربوط به پخت انواع کیک و شیرینی را فرا بگیرند. در حال حاضر تمامی قنادان در سراسر دنیا باید بتوانند انواع محصولات قندی و انواع کیک، شیرینی تر و خشک، نان، کوکی و….. را با مهارت تمام و بر اساس نیاز مشتری تهیه کنند.
علاوه بر موارد ذکر شده، استفاده از دستگاه های قنادی و انواع لوازم و تجهیزات مدرن از دیگر ملزومات و مهارتهایی است که تمامی قنادان باید آن را یاد گرفته و به خوبی بتوانند از آن استفاده کنند. معمولاً بسیاری از قنادان ماهر به کسانی که تازه کار هستند توصیه میکنند از استفاده صحیح از دستگاه های قنادی غافل نشوند، زیرا این کار نقش مهم و اساسی در تهیه انواع کیک و شیرینی باکیفیت و خوشمزه دارد.
علاوه بر این، هر چقدر روی استفاده از تجهیزات شیرینیپزی مسلط باشید، میتوانید در کمترین زمان محصول مورد نظر را تهیه کنید. پس به طور خلاصه از مهمترین مهارتهای لازم برای راه اندازی کارگاه قنادی میتوان به
- قدرت بدنی و استقامت
- توجه و دقت به جزئیات
- استعداد بصری و خلاقیت
- قابلیت تزیین کیک و شیرینی
- توانایی استفاده از انواع ظروف و لوازم پخت و شیرینی پزی
- آشنایی کامل با تکنیکهای شیرینی پزی
و…
اشاره کرد.
مزایا و معایب راه اندازی قنادی
راه اندازی یک کارگاه یا فروشگاه قنادی همانند اکثر شغلها مزایا و معایب مربوط به خود را دارد. در ادامه این مطلب مهمترین مزیتها و معایب راهاندازی قنادی را برای شما ذکر میکنیم:
مزایای راه اندازی قنادی
- اگر کارهای خلاق و متفاوت را دوست دارید راهاندازی شغل قنادی میتواند یک مزیت بزرگ برای شما به حساب بیاید به گونهای که میتوانید در آن مهارتهای خود را توسعه داده و انواع طرح و مدلهای زیبا را با استفاده از کیک و شیرینی خلق کنید.
- امکان مستقل شدن با راهاندازی یک کارگاه قنادی هرچند کوچک وجود دارد، شما با یادگیری استفاده از دستگاه های قنادی و چگونگی پخت انواع کیک و شیرینی، میتوانید در آینده ای نزدیک مستقل شوید و کسب و کار مربوط به خود را داشته باشید.
- راه اندازی این شغل نیاز به سرمایه زیادی ندارد و شما با صرف هزینه اندک و داشتن یک فضای کاری کوچک، میتوانید به راحتی اقدام به باز کردن قنادی کنید.
- قنادی یک شغل پرتحرک و مخاطب پسند است به صورتی که اکثر مردم شیرینی را دوست دارند و شما با تهیه شیرینی مورد نظر آنها، میتوانید لبخند بر لبانشان بیاورید. علاوه بر این بر خلاف کارهای دفتری، جنب و جوش را بالا میبرد و میتواند به عنوان یک حرفه پرتحرک شناخته شود.
معایب راه اندازی قنادی
- از معایب شغل قنادی بیدار شدن صبح زود است، به طوری که بسیاری از قنادیها کار خود را از ساعت ۴ صبح آغاز میکنند به همین دلیل برای افرادی که به خواب علاقه دارند، نمیتواند یک شغل ایدهآل باشد.
- فرصتهای شغلی این کار محدود است زیرا آنها تنها چیزی که آموختهاند پخت و پز است، به همین دلیل ممکن است پس از مدتی به یک کار خسته کننده برای برخی افراد تبدیل شود.
- افرادی که وارد این حرفه میشوند باید در تمامی روزهای هفته حتی ایام تعطیل و آخر هفته کار کنند، به همین دلیل ممکن است باعث ایجاد عدم تعادل بین زندگی شخصی و کار شود.
دستگاههای مورد نیاز برای راهاندازی قنادی
راه اندازی قنادی نیاز به استفاده از انواع دستگاه های قنادی و تجهیزات ساده یا مدرن دارد. توجه داشته باشید شما باید بتوانید به خوبی کار با انواع دستگاه های قنادی را یاد گرفته تا انواع کیک و شیرینی خوش طعم و با کیفیت را تهیه کنید. در ادامه به معرفی برخی از مهمترین دستگاههای مورد نیاز برای قنادی اشاره میکنیم:
دستگاه کیک صاف کن
دستگاه کیک صاف کن یا دستگاه خامه صاف کن، دارای مدل و اندازههای مختلفی است. این دستگاه دارای یک تیغه برقی اتوماتیک و قابل تنظیم است که در محورهای مختلف کار کرده و به صورت دقیق اقدام به لایه برداری از سطح کیک میکند. این دستگاه میتواند برای تهیه انواع کیک در کارگاهها یا منازل مورد استفاده قرار بگیرد. علاوه بر این به طور اتوماتیک و بدون دخالت دست کارکرده و میتواند با ایمنی بالا و دقت فراوان خامه روی کیک را صاف و یکدست کند. به منظور صاف کاری نهایی، استفاده از دستگاه کیک صاف کن ضروری است و این وسیله جزو دستگاه های قنادی مهم و ضروری به حساب میآید.
جنس تیغه این دستگاه از استیل است و میزان برق مصرفی آن از ۱۰۰ تا ۲۰۰ وات متغییر است. همچنین قابلیت تنظیم سرعت گردان آن باعث شده است تا با سرعت کم یا زیاد بتوان از آن استفاده کرد. دستگاههای کیک صاف کن از جمله دستگاه های قنادی به حساب میآیند که دارای بدنه فلزی و مستحکم هستند و معمولاً آنها را از استیل ضد زنگ و مرغوب تهیه میکنند.
دستگاه تارت زن
یکی دیگر از ضروریترین دستگاه های قنادی را میتوان دستگاه تارت زن عنوان کرد، این دستگاهها از پیشرفتهترین دستگاه های قنادی و شیرینی پزی هستند که میتوانند در کمترین زمان اقدام به تولید انواع نان تارت کنند. معمولاً این دستگاهها را از جنس استیل یا چدن مرغوب و باکیفیت تولید میکنند که ماندگاری و دوام آنها بسیار بالاست و میتوانند در کمترین زمان اقدام به تولید تارت کاملاً یکدست و یکنواخت کنند.
هر کدام از دستگاههای تارت زن دارای قالبهایی با اشکال مختلف هستند که شما میتوانید بر اساس نوع شیرینیهایی که تهیه میکنید، اقدام به خرید آنها نمایید. برق مصرفی این دستگاه تک فاز است و معمولاً نیروی کمی برای کار کردن احتیاج دارد. علاوه بر این جزو دستگاههای اتوماتیک و خودکار به حساب میآید که در ساعت میتواند حدود ۱۰۰_۷۰۰ عدد تارت را با ضایعات کم تهیه کند و به شما تحویل دهد.
همچنین این دستگاه قابلیت تنظیم آنالوگ و درجه حرارت را دارد و شما میتوانید در کمترین زمان انواع تارتهای خوشمزه و مشتری پسند را با استفاده از آن تهیه کنید. اندازه کوچک و وزن استاندارد آن باعث شده است تا قابلیت حمل داشته باشد و بتوان از آن برای مصارف خانگی، صنعتی و نیمه صنعتی استفاده کرد.
دستگاه رولت زن
از دیگر دستگاه های قنادی ضروری دستگاه رولت زن است. از این دستگاه برای محصولاتی که دارای خمیرهای سفت و نیمه سفت هستند استفاده میکنند. دستگاه رولت زن دارای تنظیمات جداگانه و پیشرفتهای است که میتواند برای انواع شیرینی مورد استفاده قرار بگیرد. این دستگاهها به صورت تک فاز تولید میشوند و توان مصرفی آن در حدود ۱۲۰۰ وات است.
علاوه بر این، توانایی ذخیره چندین محصول را در حافظه خود دارند به طوری که میتوان از آن ها برای محصولاتی با ظواهر و اندازههای مختلف استفاده کرد. این محصول با بالاترین استانداردهای روز جهان تولید میشود و جزو پر مصرفترین دستگاه های قنادی در جهان شناخته میشود. این دستگاه دیپازیتور شیرینی، برای محصولاتی که خمیرهای لطیف و سبک دارند نیز کاربرد داشته و میتواند به صورت اتوماتیک و در کمترین زمان شیرینیهای خوشمزه و با کیفیت تهیه کند.
علاوه بر موارد ذکر شده، استفاده از انواع تجهیزات دیگر مانند سینی شیرینی، انواع قالبها فر کوچک و بزرگ، دستگاه آلمانی زن و…. جزو دستگاه های قنادی ضروری هستند که صاحبان مشاغل باید با کیفیتترین و مرغوبترین نوع آن را خریداری کنند.
کیانی ماشین ارائه دهنده تمامی لوازم قنادی و تجهیزات مورد نیاز
در حال حاضر گروه تولیدی کیانی ماشین انواع لوازم قنادی را باکیفیت بالا و گارانتی و خدمات پس از فروش در اختیار افراد متقاضی قرار میدهد. شما میتوانید تمامی لوازم قنادی و تجهیزات مورد نیاز خود را با اطمینان فراوان از سایت کیانی ماشین با قیمت مناسب خریداری کرده و آن را درب منزل تحویل بگیرید.
سخن آخر
استفاده از انواع دستگاه های قنادی برای تولید کیک و شیرینیهای خوشمزه و با کیفیت ضروری است، به طوری که صاحبان قنادی قبل از تهیه هر چیز باید اقدام به خرید انواع دستگاه های قنادی درجه یک و ممتاز کنند. توجه داشته باشید در حال حاضر برندهای مختلفی از انواع دستگاهها و لوازم قنادی تولید شده است که شما باید در مورد بهترین ارائه دهنده تحقیق کرده و سپس محصول مورد نظر خود را خریداری کنید.
گروه تولیدی کیانی ماشین میتواند انواع دستگاه های قنادی را با استحکام بالا و ماندگاری فراوان در اختیار شما قرار دهد. تمامی این دستگاهها دارای گارانتی هستند که در صورت ایجاد هرگونه مشکل شما میتوانید در کمترین زمان اقدام به تعمیر یا تعویض آنها کنید.
ثبت دیدگاه