شما نمیدانید اما نه تنها حسین شریعتمداری در تهران بلکه شهروندان سراسر گیتی نیز از احتمال دیدار محمد سعید ایروانی و ایلان ماسک خون به دلشان شده بود و چه خوب که وزارت امور خارجه تکذیبش کرد هرچند که به نظر برادر حسین دیر تکذیب کردند و باید زودتر از اینها این کار را میکردند. شاید هم خوب است وزارت خارجه از امروز بگوید هرگونه دیداری میان مقامات ایران و شهروندان امریکا از همین لحظه تا هر زمان برادر حسین دلش بخواهد تکذیب میشود بالاخره یک برادر حسین که بیشتر نداریم. مهم خواست اوست که سرچشمهاش هم معلوم در ایران باشد. به هر روی او نوشته:«انتظار آن بود که وزارت محترم امور خارجه با توجه به آثار مخرب این خبر، بلافاصله درباره آن اعلام موضع کند مخصوصاً آن که خبر یاد شده در فاصله کوتاهی به یکی از اصلیترین اخبار رسانههای مطرح جهان تبدیل شده بود ولی متاسفانه وزارت محترم امور خارجه در حالی که نزدیک به ۳۶ ساعت (یک روز و چند ساعت) از انتشار خبر گذشته بود، خبر یاد شده را قاطعانه تکذیب کرد و نگرانی پدید آمده در میان ملت و سایر دوستداران انقلاب در منطقه و جهان را برطرف ساخت که هرچند دیرهنگام، اما در جای خود خوشحالکننده و قابل تشکر بود.»
اصلا چه کسی گفته شهروندان یک کشور حق دارند فرصت برابری برای تصدی مشاغل مختلف داشته باشند؟ ما یک متر دستمان میگیریم و هرکس قدش از آن بلندتر بود ردش میکنیم. فوری هم میگوییم همه جای دنیا همینجوری است. انگار که عهد دقیانوس است و مردم دسترسی به هیچ اطلاعاتی ندارند تا بفهمند از قضا هیچ کجای دنیا این خبرها نیست که اگر ندانی نماز جمعه چند رکعت است حق استخدام در فلان اداره را نداشته باشی. روزنامه جوان هم امروز همین راه را رفته و با انتقاد از دولت نوشته:«اولین لایحهای که دولت به مجلس فرستاد لایحه اصلاح قانون «نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» است و هنوز قوه مجریه مصرانه به دنبال اصلاح این قانون است تا بتواند برخی از انتصابات از جمله انتصاب ظریف به سمت معاون راهبردی رئیسجمهور را به رغم ممنوعیتهای قانونی در این خصوص قانونی جلوه دهد.»
کارشناس خارق العاده این روزنامه هم در مصاحبهاش گفته:«بدیهی است که عنصر نامطمئن و غیرقابل اعتماد نباید و نمیتواند در مشاغل حساسی، چون معاون رئیسجمهور یا وزیر یا مدیر کل یا رئیس دانشگاه و رئیس دانشکده به کار گرفته شود؛ این هم خلاف عقل و شرع و هم خلاف بدیهیات یک نظام حقوقی – سیاسی در تمام نظامهای سیاسی است»
ما در حال هدف گرفتن موجودیت اسراییل هستیم برای همین هم نیویورک تایمز الکی گفت نمایندهمان با ایلان ماسک دیدار کرده است. استدلال قدرتمند روزنامه همشهری خواندنی است:«خبر عجیب و غریبی که نیویورک تایمز اول بار اعلام کرد و برخی از تحلیلگران داخلی هم با عجله تکرارش کردند، توسط سخنگوی وزارت امور خارجه به جد تکذیب شد. خبر این بود که ایلان ماسک و ایروانی نماینده ایران در سازمان ملل بهطور محرمانه با یکدیگر دیدار کردند. سؤال این است که چرا نیویورک تایمز باید این خبری که به قول بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه کذب محض است را اعلام کند؟ پاسخ را باید در نکتهای جست که بایدن در نخستین جلسه بعد از انتخابات به ترامپ گوشزد کرد؛ نکتهای که فارغ از همه رقابتها در آمریکا یک امر مشترک و مورد اهتمام همه حاکمان آمریکاست.بایدن به ترامپ میگوید: فوریترین چالش شما ایران است؛ چرا ایران فوریترین چالش آمریکاست؟ دلیلش به وضعیت راهبردی آمریکا در منطقه مربوط میشود؛ همانکه نتانیاهو نه یکبار، بلکه بارها با صدای بلند فریاد زده و آن اینکه مسئله اسرائیل الان دیگر یک مسئله وجودی است؛ یعنی امروز اسرائیل برای موجودیتاش میجنگد. برای حیات اولیهاش نه توسعه قدرتش.»
ثبت دیدگاه