جمعه, 21 دی 1403 Friday, 10 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 45065 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 2524×
به چه زبانی بگوییم تحریم می‌خواهیم؟
1 آذر 1403 ساعت: 14:47
شناسه : 294179
3

حامیان داخلی تحریم با هر اقدامی که علیه تحریم باشد تمام قد مخالفت می‌کنند.

پ
پ

سرمقاله امروز کیهان را بخوانید:«دولت‌های اروپایی با احساس تسلط دید برجامی بر دولت چهاردهم به دنبال ایجاد ترس دیگری از قطعنامه‌های کاغذپاره شورای امنیت در شرایطی هستند که به اذعان ریچارد نفیو معمار تحریم‌های ایران در وزارت خارجه آمریکا، تحریم‌ها دیگر کارایی و امکان شدت یافتن سابق را نداشته و ساختار سیاست بین‌الملل در دوران گذار فعلی امکان هیچ اجماعی علیه ایران را با وجود بلوک قدرت‌های غیر غربی به کشورهای اروپایی و آمریکا نمی‌دهد.

بار دیگر اروپایی‌ها را به این سؤال فرید زکریا در مقاله خود در واشنگتن پست ارجاع می‌دهیم: فشار بر ایران چه دستاوردی داشته و دارد؟»تحریم و فشار برای اروپا دستاورد نداشته؟ به فرض که نداشته است. بفرمایید بر سر ما چه آورده است؟

همزمان با این تحریم‌خواهی دوستان روسیه در تهران از تغییر دکترین هسته‌ای این کشور چنان ذوق زده‌اند که حد و حسابی ندارد. روزنامه جوان را بخوانید:«به‌روزرسانی دکترین هسته‌ای روسیه، بار دیگر نگرانی‌های دوران جنگ سرد را پیش روی غرب قرار داده است، به طوری که پس از سال‌ها، موضوع استفاده از «تلفن قرمز» مطرح شده و کشور‌های اروپایی اقدامات دفاعی و تعطیلی سفارتخانه‌های خود را در کی‌یف در دستور کار قرار داده‌اند. ضمن اینکه بنابر یکی از تازه‌ترین نظرسنجی‌ها، درصد قابل‌توجهی از مردم اوکراین خواستار پایان جنگ هستند. ولادیمیر پوتین روز سه‌شنبه فرمانی را برای به‌روزرسانی دکترین هسته‌ای روسیه امضا کرد و برای نخستین بار چنین سندی را در توضیح سیاست خود بر سر تسلیحات هسته‌ای منتشر می‌کند. این اقدام که تکانه شدید در روابط روسیه و غرب محسوب می‌شود، تا جایی اهمیت دارد که باعث شد، موضوع تلفن قرمز یک بار دیگر و پس از سال‌ها بر سر زبان‌ها بیفتد»

در بررسی‌های تاریخی دلواپسان هر جا که اوضاع درام می‌شود سه سال دولت انقلابی مرحوم رییسی اصلا وجود نداشته است. مثلا وطن امروز را بخوانید:«دولت روحانی در ظاهر قصد داشت با این بسته، ده‌ها هزار خودروی جدید از سوی مردم خریداری شده، تولید خودرو افزایش ‌یافته و در نتیجه یک تحول بزرگ در صنعت خودروی کشور رخ ‌دهد! اما نتیجه اجرای این سیاست صرفا تنفس مصنوعی به خودروسازان بود و نه تنها کیفیت خودروها بعد از آن ماجرا بهبود نیافت بلکه ماشین زیاندهی خودروسازان شتاب بیشتری نیز گرفت. حالا مسعود پزشکیان در چهارمین ماه آغاز به کار دولت چهاردهم بر خلاف وعده‌های انتخاباتی خود، در قبال افزایش شبانه و 30 درصدی قیمت خودروها سکوت کرده است. افزایش قیمتی که قطعا هزینه‌های آن از جیب مردم پرداخت خواهد شد تا مدیران صنعت خودروسازی همچنان چند صباح دیگر را با خیال راحت پشت میزهای‌شان بنشینند!»

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.