چهارشنبه, 16 اردیبهشت 1405 Wednesday, 6 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50370 تعداد نوشته های امروز : 4 تعداد دیدگاهها : 2738×
قطع اینترنت، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران کم کرد
7 تیر 1404 ساعت: 20:41
شناسه : 309048
6
توانیر:

به گفته معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر، ۱۵ تا ۲۰ درصد ناترازی برق مربوط به ماینر‌های غیرمجاز کشور است.

منبع : اشگاه خبرنگاران
پ
پ

محمد اله‌داد، معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر، اعلام کرد که هر ماینر ۳.۵ کیلووات توان مصرفی دارد و حدودا ۱۵ تا ۲۰ درصد ناترازی برق مربوط به ماینر‌های غیرمجاز کشور است.

معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر درباره تأثیر قطع اینترنت در جریان جنگ ۱۲ روزه بر شبکه سراسری برق کشور گفت:

با قطع اینترنت در خلال جنگ ۱۲ روزه، حداقل ۲۴۰۰ مگاوات بار از روی شبکه سراسری برق کشور برداشته شد؛ این توان مصرفی ناشی از فعالیت بیش از ۹۰۰ هزار دستگاه ماینر در طول شبانه‌روز است و با توجه به میزان کمبود برق در نیمه اول تیر ماه، این توان معادل حدود ۱۵ درصد ناترازی شبکه برق است؛ البته به این تعداد باید توان دستگاه‌هایی که علاوه بر ماینینگ غیرمجاز با برق غیرمجاز، از اینترنت غیرقانونی استارلینک هم استفاده می‌کنند، اضافه کرد.

او با تاکید بر این که فعالیت مزارع مجاز استخراج رمزارز هم در فصل گرم سال ممنوع است، تصریح کرد: «در این ایام صرفا مزارعی که با احداث نیروگاه خورشیدی معادل انرژی مصرفی را در طول روز به شبکه برق تزریق می‌کنند، مجاز به فعالیت هستند.»

اله‌داد در پایان از هموطنان درخواست کرد تا هرگونه موارد استخراج غیرمجاز رمزارز را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ اطلاع داده و از یک تا ۲۰۰ میلیون تومان پاداش بهره‌مند شوند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.