چهارشنبه, 23 اردیبهشت 1405 Wednesday, 13 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50456 تعداد نوشته های امروز : 4 تعداد دیدگاهها : 2739×
حکم دادگاه برای توهین زینب موسوی به فردوسی صادر شد
23 آبان 1404 ساعت: 18:59
شناسه : 318509
8

زینب موسوی بخاطر آیتم پرحاشیه شوخی‌اش با ابوالقاسم فردوسی به ۶ ماه حبس تعزیری و تهیه رساله زیرنظر بنیاد فردوسی محکوم شد.

منبع : سینما دیلی
پ
پ

در بخشی از این حکم که توسط همسر زینب موسوی منتشر شده آمده: «متهم موظف است تحت نظارت بنیاد فردوسى و با راهنمایى یک استاد مورد تأیید این بنیاد، طى مدت شش ماه، یک رساله اجبارى را در زمینه هایى مانند جایگاه فردوسى در هویت وفرهنگ ملى ایران، اهمیت شاهنامه فردوسى در فرهنگ وادب پارسى و … تدوین و از آن دفاع کند.

متهم مکلف است حداقل به میزان ۱۲۰ ساعت با هماهنگی کانون پرورش فکرى کودکان و نوجوانان و مدیریت آموزش وپرورش، دوره هاى قصه گویى خود را با استفاده از ظرفیت هاى شاهنامه فردوسى در مدارس یا مراکز فرهنگی مناطق کم برخوردار اجرا کند و مستندات آن را به اجراى احکام ارائه نماید.»

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.