چهارشنبه, 16 اردیبهشت 1405 Wednesday, 6 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50370 تعداد نوشته های امروز : 4 تعداد دیدگاهها : 2738×
برای ایران عاقلانه است که به توافقی دست یابد / استدلال‌های زیادی را می‌توان برای توجیه حمله به ایران ارائه داد
29 بهمن 1404 ساعت: 22:46
شناسه : 323638
1
ادعای سخنگوی کاخ سفید:

سخنگوی کاخ سفید مدعی شد: رئیس‌جمهور ترامپ به راه‌حل‌های دیپلماتیک با ایران اولویت می‌دهد و به نمایندگی از رئیس‌جمهور ترامپ، برای ایران ضرب‌الاجل تعیین نخواهیم کرد.

پ
پ

سخنگوی کاخ سفید مدعی شد: رئیس‌جمهور ترامپ به راه‌حل‌های دیپلماتیک با ایران اولویت می‌دهد.

کرولاین لیویت امشب با بیان اینکه برای ایران عاقلانه است که به توافقی دست یابد، عنوان کرد: دلایل و استدلال‌های زیادی وجود دارد که می‌توان برای توجیه حمله به ایران ارائه داد.

سخنگوی کاخ سفید افزود: در مذاکرات با ایران پیشرفت‌هایی حاصل شده است، اما هنوز با رسیدن به توافق فاصله زیادی داریم.

وی ادامه داد: به نمایندگی از رئیس‌جمهور ترامپ، برای ایران ضرب‌الاجل تعیین نخواهیم کرد.

سخنگوی کاخ سفید گفت: انتظار می‌رود ایرانی‌ها طی دو هفته آینده با جزئیات بیشتری به ما بازگردند.

ترامپ امشب با «دیگو گارسیا» ایران را تهدید کرد

در حالی که امشب سخنگوی کاخ سفید مدعی شد که رئیس‌جمهور ترامپ به راه‌حل‌های دیپلماتیک با ایران اولویت می‌دهد، ترامپ ادعا کرد: اگر ایران تصمیم بگیرد توافقی را امضا نکند، ممکن است لازم شود ایالات متحده از پایگاه خود در جزیره Diego Garcia استفاده کند.

ما از پایگاه‌های خود در Diego Garcia و RAF Fairford استفاده خواهیم کرد تا هرگونه حمله احتمالی از سوی یک حکومت خطرناک را از بین ببریم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.