به گزارش «بامردم»، او در این نامه که در سایت دولت بهار منتشر شده، بقایی را «برادر عزیزم»، «یکی از خادمان راستین ملت ایران»، «فردی مومن، انقلابی و فداکار و پاکدست و خدوم و باورمند به ارزش های الهی و انسانی» و «مردی کاردان و مردمی» نامیده و خودش را فردی معتقد به آرمانهای انقلاب و کشور معرفی کرده که همه زندگی و موجودیت خود را برای خدمت به ملت و ارزش های الهی و انسانی وقف کرده و به هیچ جناح قدرت و ثروت و دسته سیاسی وابستگی و دلبستگی نداشته و ندارد و تنها تعهدش به مردم و انقلاب است.
احمدینژاد در ادامه با اعتقاد بر اینکه اعتراض به ظلم، حق قانونی و شرعی و انسانی هر فرد است، تاکید کرده که او و دوستانش با هر عمل خلاف شرعی مخالفند و اگر حرفی می زنند برای اصلاح وضع است و این حق طبیعی و قانونی هر شهروند است.
رئیس دولت پیشین با اشاره به اینکه برخی می گویند نباید علنی انتقاد کرد که موجب تضعیف است و باید موارد را به طور خصوصی به مقام معظم رهبری منتقل کرد، ادامه داد: اما مگر همه مردم به ایشان دسترسی دارند و آیا می شود مسئولیت نظارت عمومی که وظیفه همگانی است و در اصل هشتم قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است را به دوش ایشان نهاد و دیگران را از مسئولیت هایشان مبری کرد؟
او در ادامه با استناد به اصول ۲۰، ۳۲، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ قانون اساسی، مدعی شده که بازداشت بقایی «یک ظلم بزرگ» بوده است.
احمدینژاد به سکوت دستگاه قضا دربرابر آنچه که «فهرست رسانهها و سیاسیون از تهمت ها و افترائات برای بقایی» خوانده، اعتراض کرده و در ادامه نامهاش نوشته است: اتهام آقای بقایی اجرای مصوبه دولت در تخصیص مجموعاً سیصد میلیون تومان پاداش پایان دوره و پس از ۸ سال تلاش بی وقفه و شبانه روزی به هجده نفر از اعضاء دولت بوده است که تمام نهادهای قانونی نظارتی عدم مغایرت آن با قانون را رسماً اعلام کرده اند.
به نوشته وی، بقایی در طول هفت و نیم ماه زندان انفرادی، پنج ماه در اختیار وزارت اطلاعات بوده و بارها مورد بازجویی قرار گرفته است.
احمدینژاد مدعی شده که از بقایی درباره مواردی غیر مرتبط با اتهامات سوال و خواسته شده است که علیه همکاران خودش اتهاماتی وارد نماید و آزادی او را منوط به پذیرش این امر خلاف قانون و خلاف اخلاق کرده اند. بقایی پس از آزادی بارها خواسته است که مشروح بازجویی ها جهت اطلاع مردم منتشر شود. تمام اسناد نهاد و زندگی او را شخم زدند ولی همانگونه که از قبل معلوم بود به دلیل پاکی ایشان موردی یافت نشد.
رئیس دولت پیشین در ادامه موارد دیگری را به بازپرس پرونده نسبت داده و ضمن مظلوم نمایی برای بقایی، نوشته است: چندین بار با ذکر دلیل و مستندات درباره تخلفات و اصرار مسئولین قضایی به بازداشت و محکوم کردن آقای بقایی و هتک حرمت ایشان در افکار عمومی با مقام معظم رهبری مکاتبه و شرایط به اطلاع ایشان رسیده و درخواست آزادی آقای بقایی مطرح گردید. ایشان نیز با ملاحظه انحراف روند رسیدگی از مسیر قانونی دستور نقض قرار بازداشت را صادر کردند.
او با اشاره به شکایتش از اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور فعلی و ارجاع آن به بازپرس پرونده بقایی نوشته که این شکایت علی رغم مستندات مورد ادعای وی، رد شده است.
احمدی نژاد با اشاره به بازداشت دو روز پیش بقایی به دلیل عدم پرداخت وثیقه ۵۰ میلیارد تومانی، پرسیده است: در فاصله یک سال و نیم گذشته چه اتفاقی جز ثبت نام آقای بقایی و اینجانب در انتخابات ریاست جمهوری روی داده است؟ اینجانب و همکارانم چه گناهی مرتکب شده ایم که ظاهراً حیثیت و زندگی و مال ما هدر است. آیا ما هیچ حقوقی نداریم ؟ آیا ما مرغ عروسی و عزا هستیم. هرگاه جناح های سیاسی می خواهند درگیر شوند ابتدا با ما برخورد می کنند و اگر صلح کنند باز هم با ما برخورد می کنند و اگر زورشان به دیگری نرسد باز به سراغ ما می آیند.
او در ادامه مدعی شده است: روزی در مجلس موضوعی را مطرح کردیم و رسیدگی هم نشد، آیا همچنان باید چوب آن را بخوریم؟- طی چهار سال دولت دهم از طرف مجلس و قوه قضاییه تحت شدید ترین فشارها بودیم و بارها قیچی شدیم. اینک چهار سال است در کناریم ، چرا باید همچنان تحت فشار باشیم؟
احمدی نژاد با بیان اینکه دنبال پست و مقام و ثروت نبوده و با همه وجود علاقه مند و باورمند به مبانی و ارزش های انقلاب و منافع ملی و آبروی کشور و مردم است، مدعی شد: بدون هیچ استدلالی ما را رد صلاحیت و محدود کردند باز هم سکوت کردیم و سالها بدون منت و شبانه روزی در خدمت کشور، مردم و انقلاب بودیم و خواهیم بود.
او به مقامات قضایی توصیه کرده که خارج از تشریفات مقامات و به عنوان یک فرد عادی و خریدار از بیرون به مجموعه خود نگاهی داشته باشند و تصمیمات اصلاحی به نفع مردم بگیرند.
وی در پایان نامهاش نوشته که از رییس قوه قضاییه انتظار دارد که دستور آزادی فوری بقایی را صادر کند.
عصرایران
ثبت دیدگاه