مدیرکل زندانهای گیلان خانواده را پایه و اساس جامعه و کانون رشد تعالی بیان داشت و گفت: حمایت از خانواده زندانیان در اولویت برنامههای آموزشی اداره کل زندان گیلان قرار دارد.
اختتامیه همایش کارگاههای آموزشی مهارت زندگی در پیشگیری از طلاق همسران زندانیان و ارتقاء مهارتهای اخلاقی در خانواده با تأکید بر سلامت زندگی خانوادگی در مجتمع فرهنگی آموزشی غدیر مرکز آموزش منطقه ۱۰ سازمان زندانها با حضور مسئولین ارشد استان و سایر نهادها و سازمانهای مرتبط و نیز همچنین خانوادههای زندانیانی که در دورههای آموزشی شرکت کرده بودند برگزار شد.
در این همایش سید حمید حسینی مدیرکل زندانهای گیلان، بر اهمیت توجه خانوادههای مددجویان با مباحث آموزشی و حضور هرچه بیشتر و پررنگتر آنان در این دورهها تأکید کرد و گفت: دورههای آموزشی در کاهش آسیبهای اجتماعی نقش مؤثری دارند و میتوانند با توانمند کردن افراد آنها را در شناخت هنجارها و ناهنجاریهای اجتماع توانمندتر سازد.
وی یکی از مجازاتهای اصلی که توسط قانونگذار تعیین شده را حبس عنوان کرد و گفت: اجرای این مجازات را سازمان زندانها بر عهده دارد.
سید حمید حسینی افزود: در زمان تحمل حبس سرپرست خانواده، باید تمام نهادها و ادارات چتر حمایتی گستردهتری را بر روی خانوادهها پهن کرده تا خانواده احساس امنیت بیشتری کند.
مدیرکل زندانهای گیلان خانواده را پایه و اساس جامعه و کانون رشد تعالی بیان داشت و گفت: حمایت از خانواده زندانیان در اولویت برنامههای آموزشی اداره کل زندان گیلان قرار دارد.
وی با بیان اینکه ۵۰۰ نفر از خانوادههای مددجویان در این دورههای آموزشی شرکت کرده و توانستند در این دورها ۱۶ ساعته گواهینامه دریافت کنند به سخنان خود پایان داد.
در ادامه سیاوش پور رئیسکل دادگستری استان گیلان گفت: جامعه سنتی ما بیشتر در معرض خطر است، و آسیبهای اجتماعی تهدیدی برای سبک زندگی است.
وی محیط زندگی امروزی را تحت تأثیر جریاناتی ازجمله فکری، اقتصادی و اجتماعی دانست که هرکدام از این سبکها، زندگی را تحت تأثیر قرار میدهد.
رئیسکل دادگستری استان در ادامه افزود: خانواده زندانیان در معرض انواع آسیبها هستند که اگر حمایت لازم صورت نگیرد زمینه ورود آنها به چرخه جرم آماده میشود.
وی استفاده صحیح و مناسب از فضای مجازی را در محیط خانواده جدی عنوان کرد.
ثبت دیدگاه