به گزارش ایسنا، یونس محمودی در جمع خبرنگاران،درخصوص اقدامات و فعالیت های کارگروه حفاظت منابع آب شهرستان املش، اظهار کرد:هفت کارگروه منابع آب، خاک و کشاورزی تشکیل شده است.
وی افزود:در حال حاضر 100 درصد اراضی زراعی شهرستان زیر کشت رفته و 98 درصد عمل خزانه گیری شالیزارها انجام شده و حدود دو هزار تن نهاده کشاورزی و همچنین حدود 18 هزار تن شلتوک از نوع هاشمی و گیلانه در سطح شهرستان در بین کشاورزان توزیع گردیده است.
فرماندار املش عنوان کرد:در حال حاضر 16 کیلومتر لاینینگ در بخشهای مرکزی و رانکوه با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد تومان انجام شده و هشت کیلومتر نیز در حال انجام است.
این مقام مسئول تصریح کرد:فراهم نمودن بسترهای مناسب از قبیل لایروبی انهار درجه یک، 2، 3 و 4، بازسازی سردهنه ها، بازوسازی استخرها و تجهیز و تعمیر چند حلقه چاه کشاورزی توسط جهادکشاورزی و آب منطقه ای انجام شده است.
محمودی، با بیان اینکه تمامی احکام آبسواران شهرستان صادر و به آنان ابلاغ شده است،از بخشدارن خواستار اعمال نظارت بر چگونگی هدایت و کنترل آب زراعی با محوریت آبسواران و دهیاران شهرستان شد.
فرماندار املش،با اشاره به استحصال محصول برنج و رفع دغدغه کشاورزان،بر لزوم تامین لوله های انتقال آب و تامین موتور پمپ های آبکشی از سوی شرکت آب منطقه ای و سازمان جهادکشاورزی تاکید کرد و گفت: برای رفع مشکل کم آبی در فصل زراعی با کمک شرکت آب منطقه ای و سازمان جهادکشاورزی استان باید با توان هر چه بیشتر برای رفع دغدغه کشاورزان بکوشیم.
این مقام مسئول ادامه داد:با توجه به سرمایی که بر منطقه حاکم شد، سرمازدگی باغات چای، فندق و گردو را به همراه داشت و لذا یک هزار و 500 هکتار از باغات چای شهرستان املش به میزان 30 درصد، 2 هزار و 500 هکتار از باغات فندق به میزان 65 درصد و 500 هکتار از باغات گردو به میزان 100 درصد خسارت دیده است.
وی خاطرنشان کرد:امیدواریم به لطف خداوند کشاورزان چایکار شهرستان برداشت چای بهاره خود را هرچند با تاخیر چندروزه شروع کرده و به کارخانجات چای تحویل دهند.
ثبت دیدگاه