یکشنبه, 25 آذر 1403 Sunday, 15 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 44679 تعداد نوشته های امروز : 17 تعداد دیدگاهها : 2502×
کمیته فنی تشخیص چای داخلی در پژوهشکده چای کشور تشکیل شد
9 مهر 1397 ساعت: 10:23
شناسه : 139102
7

رییس پژوهشکده چای کشور گفت: کمیته فنی تشخیص چای داخلی از خارجی به منظور تسهیل در صدور محصول چای و کمک به صادرات کنندگان فعالیت خود را در این پژوهشکده آغاز کرده است.

پ
پ

محمدنقی پاداشت 2 - کمیته فنی تشخیص چای داخلی در پژوهشکده چای کشور تشکیل شد - پژوهشکده چای

محمدنقی پاداشت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که این کمیته فنی از کارشناسان پژوهشکده چای، سازمان چای کشور و بخش خصوصی فعالیت خود را آغاز کرده است خاطرنشان کرد: پس از رفع ممنوعیت صادرات چای داخلی، وزارت جهادکشاورزی مرجع تشخیص چای داخلی و خارجی را به پژوهشکده چای کشور محول کرد که کارشناسان کمیته فنی پس از تایید داخلی بودن نمونه های چای پلمپ شده ارسالی از گمرک کشور را بررسی و نتیجه تشخیص نمونه ها را به دفتر صادرات وزارت جهاد وکشاورزی منعکس و از این طریق صدور محموله چای داخلی به گمرکات اعلام خواهدشد.

وی اظهارداشت: پس از وصول نمونه های پلمپ شده از گمرکات توسط این پژوهشکده در بازه زمانی 24تا 48ساعت پاسخ داده می شود تا امکان صادرات چای داخلی فراهم شود.

وی یادآورشد: این اقدام ، صادرات محصول چای داخلی را فراهم می کند تا محصول چای با کیفیت ایرانی به دست مصرف کننده خارجی برسد.
پژوهشکده چای کشور در لاهیجان واقع است و فعالیت های علمی و پژوهشی آن در گروه های ژنتیک و بهنژادی ،مدیریت و فناوری تولید ، فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصول انجام می گیرد.

این پژوهشکده در سال 1363 با عنوان اداره فنی چای زیر نظر سازمان چای در کشور راه اندازی شد و بعد تحت عنوان مرکز تحقیقات چای فعالیت کرد و در سال 1394به پژوهشکده چای تغییر نام داد که از آن تاریخ تاکنون زیر نظر موسسه تحقیقات علوم باغبانی وزارت جهادکشاورزی فعالیت می کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.