عضو سابق شورای عالی کار با بیان اینکه مسؤولان به ازای یک ساعت کار در هفته را آمار اشتغال اعلام میکنند، گفت: اینگونه آمارها مصرف داخلی نداشته و نتیجه این آمارها نادیده گرفتن واقعیات و فریب افکار عمومی است.
به گزارش «بامردم»، سید حمزه درواری امروز اظهار کرد: تأکیدات رهبر انقلاب به مسؤولان مرکز آمار ایران در ارائه آمار دقیق نکته بسیار مهمی است که باید از مدتها قبل به آن توجه میشد.
وی با اعلام اینکه مسؤولان به ازای یک ساعت کار در هفته را آمار اشتغال اعلام میکنند، تصریح کرد: این فرمول که یکی از یونهای تعریفشده در سازمان بینالمللی کار است و به ظاهر صحیح به نظر میرسد و تنها برای مجامع بینالمللی از جمله سازمان بینالمللی کار، سازمان تجارت جهانی و صندوق بینالمللی پول استفاده میشود.
رئیس کانون کارفرمایان مازندران اضافه کرد: اینگونه آمارها مصرف داخلی نداشته و نتیجه این آمارها نادیده گرفتن واقعیات و فریب افکار عمومی است.
عضو سابق شورای عالی کار کشور با اعلام اینکه براساس تعریف مرکز آمار ایران خط فقر در کشور دریافتی کمتر از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام شده است، افزود: ملاک اشتغال در ایران و تعریفی که ما داریم این است که یک جوان هر روز هفت ساعت و چهل دقیقه کار کند و براساس حداقل حقوق ماهانه طبق مصوبه شورایعالی کار با مزایای تعریفشده از جمله حق مسکن و همسر مبلغ یک میلیون تومان دریافت کند که در صورتی که این شرایط برای همه افراد جویای کار نیز فراهم شود، زیر خطر فقر قرار دارند.
درواری خطاب به متولیان آمار در کشور گفت: چرا مسؤولان برای فرار از پاسخگویی در مورد تحقق نیافتن وعدههای خود به فرمول یکساعت در هفته اتکا کرده و با احساسات مردم بازی میکنند.
وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در جمع مسؤولان آماری کشور یادآور شد: اگر برنامهای برای رفع بیکاری داریم باید ملاک تعیین نرخ بیکاری در کشور ۴۴ ساعت در هفته باشد.
رئیس کانون کارفرمایان مازندران اضافه کرد: ملاک یک ساعت در هفته برای اعلام نرخ بیکاری مناسب نیست، بهواسطه این آمار میزان بیکاری و مشکلاتی که در جامعه وجود دارد به خوبی مشخص نمیشود.
این مسؤول ادامه داد: مسؤولان و دستاندرکاران برای یک بار هم که شده حقایق آماری را مطرح کنند تا برای رفع مشکلات اساسی در حوزههای مختلف برنامهریزی منسجمی طراحی شود.
درواری با اعلام اینکه نرخ بیکاری واقعی که مردم احساس میکنند بیش از ۴۰ درصد است، گفت: این حقایق موجود است؛ متولیان و دستاندرکاران برای رفع این موارد باید برنامهریزی کنند.
ثبت دیدگاه