پنج‌شنبه, 17 اردیبهشت 1405 Thursday, 7 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50381 تعداد نوشته های امروز : 3 تعداد دیدگاهها : 2738×
تلاش سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری رشت برای حفاظت از چاه فلمن سنگر
22 فروردین 1398 ساعت: 14:12
شناسه : 150377
12

هومن روایی با اشاره به تاکیدات استاندار گیلان و معاون عمرانی استاندار گیلان مبنی بر حفاظت چاه فلمن سنگر اظهار کرد: این چاه در بستر رودخانه سفید رود واقع شده و افزایش بارندگی های اخیر موجب افزایش دبی آب سد سفیدرود شد.

پ
پ

هومن روایی - تلاش سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری رشت برای حفاظت از چاه فلمن سنگر - رشت

به گزارش واحد خبر مدیریت اجرایی ارتباط با رسانه های شهرداری رشت، هومن روایی رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری رشت در گفت و گویی با اشاره به تاکیدات استاندار گیلان و معاون عمرانی استاندار گیلان مبنی بر حفاظت چاه فلمن سنگر اظهار کرد: این چاه در بستر رودخانه سفید رود واقع شده و افزایش بارندگی های اخیر موجب افزایش دبی آب سد سفیدرود شد.

وی با اشاره به تلاش های سازمان عمرانی و بازآفرینی در کنار سایر دستگاه های اجرایی برای حفاظت از چاه سنگر گفت: به وسیله کامیون سنگ های کوهی از رودبار بارگیری شده و در بستر رودخانه سفیدرود قرار داده شد تا از ریزش دیواره های رودخانه جلوگیری شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.