به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ ” مهدی صاحب سادهکار ” در جلسه اندیشه ورزی ICT در حوزه سلامت و بهداشت که در دانشگاه علوم پزشکی گیلان با مشارکت دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی گیلان، دانشگاه گیلان، وزارت بهداشت، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، شرکت توسعه سلامت برکت، شرکت مگفا و دفتر همکاریهای علمی امور نخبگان دفاعی شمال کشور برگزار شد بیان داشت: موضوعات اجتماعی در هم تنیده هستند و به دلیل این پیوستگی، پیشگیری از یک مسئله اجتماعی باعث پیشگیری از سلسله مسائل اجتماعی خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت سلامت و سالمسازی محیطهای اجتماعی تصریح کرد: بهرهبرداری از فناوریهای پیشرفته ICT میتواند زمینهساز سلامت و سالمسازی محیطهای اجتماعی شود.
سرهنگ ساده کار در ادامه افزود: گروه ICT سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان باید در حوزه سلامت و ایمنی در محلات شهری و روستایی که از امکانات بهداشت، اجتماعی، فرهنگی و خدمات ناچیز برخوردارند ورود پیدا کند تا محیطی امن و سالم برای شهروندان ایجاد شود.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: کارگروه ICT سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با استفاده از تکنولوژی فناوری اطلاعاتی که در این زمینه دارند میتوانند در حوزههای بهداشت و ایمنی، عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی همچون طلاق، زیست جنسی، خودکشی و غیره خدمات شایستهای ایفاء کنند.
در ادامه این جلسه دکتر ” مصطفی گلشکن ” رئیس مرکز رشد فناوریهای پپیشرفته دانشگاه علوم پزشکی گیلان به بیان اهداف تشکیل کارگروه ICT و اهمیت اجرای پروژههای مهم حوزه سلامت در بستر آی سی تی پرداخت.
ثبت دیدگاه