جمعه, 18 اردیبهشت 1405 Friday, 8 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50400 تعداد نوشته های امروز : 8 تعداد دیدگاهها : 2739×
جلب و ممنوع الخروجی مهناز افشار صحت ندارد
17 اردیبهشت 1398 ساعت: 15:23
شناسه : 151250
12

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به حواشی ایجاد شده در رابطه با مهناز افشار گفت: جلب و ممنوع الخروجی صحت ندارد و آنچه که عنوان شده احضار بود نه جلب.

پ
پ

مهناز افشار تلگرام 768x512 - جلب و ممنوع الخروجی مهناز افشار صحت ندارد - ممنوع الخروجی مهناز افشار

غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری امروز خود، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه که اخیراً یک سلبریتی در توییتش محتویاتی درباره قتل طلبه همدانی داشته آیا قوه قضائیه به آن ورود کرده است؟ گفت: من توصیه دارم به همه شهروندان که در اظهارنظر و سخنانشان هم قوانین و هم موازین شرعی را نگه دارند و پذیرفته شده نیست از افرادی که مخاطبان خاص خود را دارند نسنجیده سخن گویند یا خدایی نکرده در میدان دشمن بازی کنند. قوه قضائیه هر جا این اعمال مجرمانه باشد ورود می‌کند که برخی نیاز به شاکی خصوصی دارد و برخی مدعی العموم وارد می‌شود.

وی گفت: احدی از شهروندان در این رابطه اعلام شکایت کردند و به لحاظ شاکی خصوصی پرونده تشکیل شد و مدعی العموم به جهت محتوای غیرقانونی مطالب ورود کرده و رسیدگی می‌کند ولی شخص مورد نظر در خارج است و وکیلش گفته بزودی بازمی گردد.

سخنگوی قوه قضائیه افزود: حکم جلب و ممنوع الخروجی صحت ندارد و آنچه که عنوان شده احضار بود نه جلب. تاکنون حکم جلبی صادری نشده و به دلیل اینکه شخص در خارج از کشور است هنوز احضار هم اجرا نشده است.

ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.