سرگرد ایرج پورمستمند با اعلام این خبر گفت: امروزه اینترنت و شبکههای اجتماعی مانند بسیاری از پدیدههای دیگر دارای پیامدهای مثبت و منفی هستند که با برنامهریزی و بالا بردن سطح آگاهی، شهروندان میتوانند از آثار مثبت آن بهره گرفته و پیامدهای منفی را به حداقل برسانند.
این مقام انتظامی افزود: سایت خدمات دولت همراه برای ثبتنام کارت سوخت ارائهشده است که متأسفانه مجرمان با ارسال پیامکهای دروغین و تبلیغ در شبکههای اجتماعی با جعل این سایت و هدایت شهروندان به درگاه پرداخت جعلی اقدام به خالی کردن حساب افراد میکنند.
وی این شگرد مجرمانه را فیشینگ عنوان کرد و بیان داشت: هکرها در این شیوه صفحهای مشابه درگاه پرداخت بانک را طراحی و با قرار دادن این صفحههای جعلی در سایت خود و ارائه پیشنهادهای دروغین سعی میکنند افراد را وادار کنند وارد صفحه پرداخت جعلی شوند و وجه را پرداخت کنند.
سرگرد پورمستمند ادامه داد: به محض ورود افراد به درگاه پرداخت جعلی، اطلاعات بانکی آنها به صورت خودکار برای هکرها ارسال و کلاهبردار قادر خواهد بود حساب را خالی کند.
این مقام انتظامی یادآور شد: کاربران برای ثبتنام کارت سوخت فقط به سایت https://mob.gov.ir/ مراجعه و از ورود به سایتهای مشابه بپرهیزند و به هیچ عنوان به کانالها و گروههایی که در شبکههای اجتماعی اقدام به تبلیغ سایتهای مشابه مینمایند اعتماد نکنند.
وی با اشاره به اینکه امنیت مطلق در فضای مجازی وجود ندارد گفت: باید با تسلط بر مباحث امنیتی از بروز مشکلات جلوگیری کرد.
سرپرست پلیس فتا استان گیلان در پایان از شهروندان خواست: در صورت مواجهه با هرگونه مشکل در فضای مجازی و یا نیاز به مشاوره، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir لینک ثبت گزارش مردمی اعلام کنند.
ثبت دیدگاه