×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۲۸ آبان , ۱۳۹۸  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

کانادا - راهنمای جامع اخذ ویزای کانادا ، هزینه ها و لیست مدارک

متقاضیان مهاجرتی کانادا در صورت داشتن شرایط اخذ ویزای کانادا ، باید از راه های قانونی پیش رو در این خصوص اقدام نمایند تا پس از بررسی پرونده توسط افسر مربوطه نتیجه اعلام گردد . اگر چه هیچ روشی برای ویزای تضمینی کانادا وجود ندارد ولی مشاوره با یکی از وکلای رسمی اداره مهاجرت و یا اقدام از این طریق می تواند شانس موفقیت پرونده را بیشتر نماید . هزینه ویزای کانادا با توجه به نوع ویزا و تعداد اعضای پرونده مشخص می گردد . انواع ویزای کانادا شامل مواردی از قبیل ویزای توریستی ، ویزای تحصیلی ، ویزای اقامت و … می باشد که در دسته بندی های زیر به توضیح کامل آن پرداخته شده است .

ویزای کانادا

بطور کلی ویزا های کانادا به دو دسته زیر تقسیم بندی می گردد :

  • ویزای موقت کانادا
  • ویزای اقامت دائم کانادا

جهت ثبت درخواست هر دو نوع ویزا از دو روش زیر می توان اقدام نمود .

  • ثبت نام آنلاین ویزای کانادا
  • مراجعه حضوری به سفارت کانادا

در روش درخواست ویزا بصورت حضوری ، متقاضیان می بایست فرم های مخصوص ویزا را به صورت دستی پرنموده و بهمراه مدارک مورد نیاز ویزا به سفارت کانادا مراجعه نمایند . ثبت نام و درخواست ویزای کانادا بصورت آنلاین یکی از روش های آسان ،کم هزینه و بهترین روش درخواست ویزای کانادامی باشد که اکثر متقاضیان این روش را انتخاب می نمایند .

ویزای موقت کانادا

ویزای موقت به نوعی از ویزا گفته می‌شود که افراد در طول زمانی مشخص و محدود اجازه ورود به کانادا را خواهند داشت. ویزاهای موقت کانادا را می‌توان ۳ نوع زیر تقسیم‌بندی نمود :

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای همراه

 

ویزای توریستی

توریست ویزای کانادا ( Visitor Visa ) که در ایران با نام هایی نظیر ویزای مولتیپل و یا ویزای ۵ ساله نیز شناخته شده است برای ورود به کانادا با هدف گردشگری ، دیدار اقدام صادر می گردد . مدت اعتبار ویزای توریستی کانادا ۱۰ سال می باشد ولی با توجه به اعتبار پاسپورت های ایرانی که ۵ سال اعتبار دارد ، این ویزا نیز تا پایان تاریخ اعتبار متقاضیان معتبر می باشد . هر چند افسر صادر کننده ویزا می تواند مدت زمان آن را کوتاه تر نیز صادر نماید . توریست ویزای کانادا نیز به دو نوع ویزای توریستی ( عادی ) و سوپر ویزا تقسیم می گردد .

توریست ویزای (عادی )

در این نوع ویزا متقاضیان در صورتی که خویشاوند و یا دوستی در کانادا داشته باشند جهت اخذ دعوتنامه از آنها اقدام نموده و با دیگر مدارک مورد نیاز ویزای توریستی جهت درخواست ویزا اقدام می نمایند . دارندگان این نوع ویزای کانادا می توانند در هر زمان و در هر بار مورد بدون محدودیت برای مدت ۶ ماه در کانادا اقامت نمایند . این افراد پس از ۱۵ روز خروج از خاک کانادا مجددا می توانند به این کشور باز گردند و اقامت آنها برای ۶ ماه دیگر در کانادا بلامانع است .

سوپر ویزای کانادا

سوپر ویزای کانادا نیز نوعی ویزای توریستی برای والدین و یا پدر و مادر بزرگ افرادی می باشد که در کانادا اقامت دائم دارند . این ویزا با توجه به تاریخ اعتبار پاسپورت ایران ۵ ساله و چند با ورود می باشد و متقاضی می تواند در هر بار ورود به مدت ۲ سال در کانادا اقامت نماید . در این نوع ویزا دعوت کننده می بایست فرزند و یا نوه متقاضی باشد .در این روش مدارک اقامت ، برگه های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی و حقوق دعوت کننده نیز مورد ارزیابی قرار می گیرد .حقوق دعوت کننده در کانادا می بایست از ۲۴٫۰۰۰ دلار در سال کمتر نباشد .

ویزای تحصیلی

وجود سیستم آموزشی مدرن و نظام مند در کانادا ، اعتبار بین المللی مدارک تحصیلی کانادا و وجود برنامه های متنوع اقامتی فارغ التحصیلان کانادا ، این کشور را به یکی از مقاصد علاقمندان به ادامه تحصیل قرار داده است . از این رو  تحصیل در کانادا افزایش چشمگیری داشته است . تحصیل در کانادا در مقاطع مدارس، کالج و دانشگاه های کانادا در صورت داشتن شرایط ویزای تحصیلی کانادا میسر می باشد .

ویزای همراه کانادا

اخذ ویزای همراه در مواردی که متقاضی برای تحصیل در مدارس ، کالج و یا دانشگاه های کانادا اقدام می نماید میسر می باشد . در این خصوص دو نوع ویزای همراه با توجه به مقطع تحصیلی و شرایط متقاضی وجود دارد .

ویزای همراه دانش آموزی

زمانی که متقاضی برای مقاطع مدارس کانادا اقدام می نماید می تواند برای یکی از والدین خود در خواست ویزای همراه دانش آموزی کانادا  نماید . ویزای همراه دانش آموزی ، همان ویزای توریستی ( مولتیپل ۵ ساله ) می باشد . با این تفاوت که دارنده این نوع ویزا نیازی به خروج از کانادا در هر دوره ۶ ماهه ندارد . در صورتیکه والدین همراه دانش آموز بتوانند از دانشگاه و یا کالجی در کانادا پذیرش تحصیلی بگیرند ضمن اینکه هزینه تحصیلی فرزندشان رایگان می گردد ، شرایط اخذ اقامت دائم را برای خودشان مهیا می سازند .

ویزای همراه دانشجویی

متقاضی تحصیل در کانادا در صورتی که متاهل باشد می تواند برای همسر خود نیز بعنوان همراه ، درخواست ویزا نماید . ویزای درخواستی در این شرایط ویزای کار  می باشد . دارندگان این نوع ویزای کار می توانند بصورت تمام وقت در هر شغلی فعالیت نمایند . داشتن سابقه کار در کانادا شرایط اخذ اقامت دائم را برای این افراد مهیا می سازد . کانادا دارای برنامه متنوع اقامتی می بشد که پیش نیاز آنها داشتن تجربه کار کانادایی می باشد .

ویزای اقامت دائم

ویزای کانادا که برای پرونده های موفق اقامتی صادر می گردد در حقیقت یک ویزای یک با ورود می باشد . دارندگان این نوع ویزا تنها یکبار می توانند به این کشور وارد شوند و پس از آن می بایست جهت اخذ کارت اقامت دائم ( PR ) اقدام نمایند . این افراد جهت ورود و خروج از کانادا از کارت PR خود استفاده می نمایند . افرادی که کار PR دریافت می نمایند پس از ۵ سال می توانند جهت اخذ پاسپورت کانادایی اقدام نمایند . این افراد در این خصوص می باید با ارائه مدارک لازم اثبات نمایند در ۵ سال گذشته حداقل ۳ سال در کانادا زندگی کرده اند . جهت آشنایی بیشتر روش های مهاجرت به کانادا را بررسی نمایید .

شرایط و مدارک مورد نیاز توریست ویزای کانادا

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار
  • یک قطعه عکس جدید پاسپورتی
  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه سند ازدواج ( افراد متاهل )
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان (در صورت همراهی فرزندان)
  • تکمیل فرم اطالاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
  • تمکن مالی بانکی و دیگر اسناد مالی از قبیل گواهی سپردهی بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار،
    سند ملکی ترجمه شده
  • دعوتنامه (شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاض، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت، و هرگونه موارد مرتبط دیگر )
  • مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی و یا کارت اقامت
    ارائه رزرو هتل (در صورت نداشتن دعوتنامه)
  • رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا
  • ترجمه رضایتنامه محضری برای فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند( رضایتنامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمیکند )

مدارک مورد نیاز در صورتیکه متقاضی کارمند می باشد

  • گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت(با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه و …)
  • ترجمه ی حکم کارگزینی
  • گواهی مرخصی
  • ترجمه فیش حقوقی
  • ترجمه لیست بیمه

مدارک مورد نیاز در صورتی که متقاضی کارفرما باشد

  • ترجمه آگهی تأسیس شرکت
  • ترجمه آخرین آگهی تغییرات،آگهی تصمیمات
  • ترجمه آگهی تاسیس
  • ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی ۲ ماه آخر کارمندان
  • ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
  • نامه تمکن بانک شرکت
  • ریزپرینت ۴ ماه آخر به انگلیسی
  • ترجمه کارت بازرگانی (در صورت وجود )
  • گواهی اتاق بازرگانی (در صورت وجود )

مدارک مورد نیاز ویزا در صورتی که متقاضی پزشک می باشد

  • ترجمه پروانه دائم طبابت
  • ترجمه کارت نظامپزشکی
  • ترجمه پروانه مطب
  • ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
  • ترجمه لیست پرداخت بیمه

شرایط و مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار
  • یک قطعه عکس جدید پاسپورتی رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه ی سند ازدواج ( جهت افراد متاهل )
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان
  • رزومه کامل با ذکر تمامی تاریخها و سوابق شغلی در صورت موجود بودن
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
  • تمکن مالی بانکی و اسناد مالی دیپر از قبیل گواهی سپردهی بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار،
  • ترجمه اسناد ملکی
  • نامه مرخصی
  • ترجمه فیش حقوقی
  • ترجمه لیست بیمه
  • حامی مالی برای کسانی که توانایی ارائه مدارک مالی مناسب ندارند ( در این موارد یکی از اقوام درجه یک متقاضی نظیر پدر، مادر، یا همسر باید ترجمه اسناد ملکی، ترجمه مدارک کاری، نامه تمکن بانکی خود را جهت حمایت مالی متقاضی ارائه دهند
  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی
  • ترجمه ریز نمرات آخرین مقطع تحصیل
  • ارائه مدرک زبان معتبر ( در صورت وجود )
  • رضایتنامه محضری پدر و مادر مبنی بر خروج فرزندشان از کشور و پوشش مالی هزینه های وی هنگام تحصیل و اقامت در کشور کانادا
  • پر نمودن و معرفی قیم ( گاردین ) در کانادا ، برای دانش آموزانی که همراهی پدر و یا مادر را ندارند.
  • استادی پلن

با انتخاب وکیل مهاجرت از مزایای حضور او در تسریع کارهایتان بهره ببرید

 

درصورتی‌که قصد انجام مهاجرت قانونی از کشور خود را دارید، استفاده از راهنمایی‌های یک وکیل مهاجرت جهت دستیابی به نتیجه مطلوب پیشنهاد می‌شود. وی می‌تواند با آگاهی از شرایط و میزان سرمایه‌ای که دارید، بهترین روش مهاجرتی را به شما پیشنهاد دهد. وکیل مهاجرت با آگاهی و تجربه‌ای که دارد،  امور مهاجرتی اقامت و اخذ تابعیت را برون مشکل و دغدغه به سرانجام خواهد رساند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.