سه‌شنبه, 22 اردیبهشت 1405 Tuesday, 12 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50450 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد دیدگاهها : 2739×
تصادف شدید سه خودرو در پل زیر گذر رشتیان/ مصدومیت و محبوس شدن سرنشینان
28 مهر 1398 ساعت: 23:04
شناسه : 160703
7

تصادف شدید سه خودرو در پل زیر گذر رشتیان چندین مصدوم در بر داشت که عوامل اورژانس حاضر در محل نسبت به اعزام به بیمارستان و یا مداوای سرپایی اقدام نمودند.

پ
پ

تصادف شدید سه خودرو در پل زیر گذر رشتیان - تصادف شدید سه خودرو در پل زیر گذر رشتیان/ مصدومیت و محبوس شدن سرنشینان -

حادثه برخورد شدید سه خودروی سواری و محبوس شدن راننده خودروی سوزوکی در ساعت ۱۴:۵۷ امروز ۲۸ مهر به مرکز ستاد فرماندهی ۱۲۵ آتش‌نشانی اطلاع داده شد که در مجموع ۹ آتش نشان و ۴ افسر ارشد این سازمان بهمراه ۳ دستگاه خودروی اطفایی و نجات به محل حادثه واقع در پل زیر گذر رشتیان فراخوانده شدند.

شهرام مومنی معاون عملیات این سازمان ضمن اشاره به شدت حادثه که موجبات مصدومیت چند تن از سرنشینان و همچنین محبوس شدن راننده یکی از خودروهای سواری را فراهم کرد، افزود: سریعا تیم های اعزامی آتش‌نشانان ضمن ایمن سازی محل حادثه با استفاده از تجهیزات نجات، با همراهی عوامل اورژانس؛ راننده جوان را از میان آهن پاره های خودرو به مکان امن و سپس به عوامل اورژانس سپردند.

وی ضمن بیان اینکه علت این حادثه در دست بررسی کارشناسان مربوطه بوده ادامه داد: خوشبختانه این حادثه با توجه به وخیم بودنش تلفات جانی در بر نداشته است.

این حادثه چندین مصدوم در بر داشت که عوامل اورژانس حاضر در محل نسبت به اعزام به بیمارستان و یا مداوای سرپایی اقدام نمودند.

گفتنی است تاکنون بارها در زیرگذر رشتیان شاهد تصادفات ناگواری بوده ایم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.