جمعه, 7 اردیبهشت 1403 Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41452 تعداد نوشته های امروز : 4 تعداد دیدگاهها : 2373×
  • شعار سال

    شعار سال 1403

  • قارچ را چگونه نگهداری کنیم سیاه نشود؟
    15 فروردین 1399 - 12:45
    شناسه : 169392
    0

    قارچ یکی از مواد غذایی مفیدی است که کالری کمی داشته و فواید بسیاری برای بدن و سلامتی دارد. در ادامه به روش های نگهداری و پخت قارچ اشاره می کنیم.

    پ
    پ

    - قارچ را چگونه نگهداری کنیم سیاه نشود؟ - قارچ

    ترفندهای نگهداری و پخت قارچ

    قارچ‌ ها کالری کمی دارند، چربی یا کلسترولی در آن ها پیدا نمی‌شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامین‌ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و …  هم در قارچ‌ها وجود دارد و به همین دلیل باید در غذای روزانه استفاده شوند .  در ادامه به روش های نگهداری و پخت قارچ اشاره می کنیم :

    • قارچ را پیش از مصرف نشویید زیرا همانند اسفنج مقدار زیادی آب به خود جذب می کند. در این صورت هنگام پخت، آب را پس می دهد و طعم آن تغییر می یابد.
    • قارچ را در کیسه پارچه ای یا کاغذی بگذارید و بیش از دو روز در  یخچال نگهداری نکنید .
    • هنگام شست وشو، قارچ را در آب قرار ندهید؛ بلکه آن را با یک برس کوچک بشویید و با دستمال خشک کنید.
    • برای این که قارچ آب زیادی نداشته باشد، ۱۵ دقیقه آن ها را در فر گرم و سپس در تابه آماده کنید.
    • اگر قارچ ها خشک شده است، روی آن ها آب بریزید و یک دقیقه در مایکروویو با دمای بالا بگذارید و سپس اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر در همان آب گرم بماند.
    • برای این که قارچ هنگام پخت سیاه نشود، چند قطره آب لیمو به آن اضافه و قارچ را با حرارت بالا سرخ کنید. البته شست و شوی قارچ با آب و سرکه نیز به سفیدشدن آن کمک می کند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.