پنجشنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 18 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41355 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد دیدگاهها : 2369×
  • شعار سال

    شعار سال 1403

  • احداث خطوط آب رسانی از ایران به سوریه
    24 آبان 1399 - 21:05
    شناسه : 177556
    0

    معاونان امور آب وزیر نیروی ایران و وزیر منابع آب سوریه بر اجرای تفاهم نامه همکاری دو کشور با سرمایه گذاری بخش خصوصی ایران در صنعت آب سوریه تأکید کردند.

    پ
    پ

    وزارت نیرو - احداث خطوط آب رسانی از ایران به سوریه - آب رسانی

    در نشست ویدئو کنفرانس معاون آب و آبفای وزارت نیرو و معاون وزارت منابع آب سوریه راهکارهای اجرایی کردن تفاهم‌نامه همکاری‌های بین دو کشور در زمینه آب و آبفا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

    در این نشست قاسم تقی زاده خامسی معاون آب و آبفای وزارت نیرو به طور مشروح به معرفی توانمندی‌های بخش آب و آبفای جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های اجرای طرح‌های بزرگ تأمین، انتقال و تصفیه آب و فاضلاب، ساخت تجهیزات پمپاژ، آب شیرین کن‌ها، انتقال آب از دریا و بازیافت آب پرداخت.

    در ادامه «الاحرس» معاون وزارت منابع آب سوریه علاقه‌مندی این کشور را به بهره‌گیری از توانمندی‌های ایران در صنعت آب و فاضلاب ابراز کرد.

    بر اساس تفاهم نامه امضا شده بین کشور ایران سوریه، حل و فصل مشکلات شرکت‌های ایرانی فعال در پروژه‌های آب و فاضلاب سوریه در سریع‌ترین زمان ممکن اولین بند این تفاهم نامه است.

    طرف سوری با اعلام این مطلب که «حسین عرنوس» نخست‌وزیر سوریه که قبلاً وزیر منابع آب این کشور نیز بوده، شخصاً پیگیر این موضوع است، اظهار داشت: با دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مشکلات و چالش‌های موجود به طور مکتوب، طرف سوری اقدامات جدی برای حل و فصل موانع پدید آمده را به عمل خواهد آورد.

    همکاری در زمینه‌های طراحی و اجرای سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی، احداث خطوط انتقال آب در کشور سوریه با استفاده از ظرفیت بخش‌های خصوصی و دولتی، طراحی و ساخت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب و شبکه‌های انتقال و توزیع آب و آب شیرین‌کن‌ها در کشور سوریه، اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی با همکاری مؤسسه تحقیقات آب، تبادل تجربیات در زمینه مدیریت منابع آب حوضه‌های آبریز از مفاد مهم این تفاهم نامه بود که طرف سوری علاقه مندی خود را برای اجرای هر چه سریع‌تر آن اعلام کرد.

    بر اساس این تفاهم‌نامه طرفین با تشکیل کمیته مشترک راهبری به ریاست معاونان ذی‌ربط وزرای دو کشور هر سه ماه یک بار با تشکیل جلسات، پیشبرد مفاد این تفاهم‌نامه را پیگیری و ارزیابی خواهند کرد.

    در این ارتباط مقرر شد طرف سوری ظرف ۱۵ روز آینده اولویت‌ها و نیازهای خود را اعلام کند.

    این گزارش می‌افزاید، صدور خدمات فنی و مهندسی به کشور سوریه و ارتقا فعالیت شرکت‌های مرتبط، یکی از اهداف این تفاهم نامه است.

    منبع: باشگاه خبرنگاران
    blank

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.