امروزه که مصرف نوشیدنی قهوه در کشورمان بسیار فراگیر شده است ، افراد به روش های مختلفی نظیر اسپرسو ، فرانسه ، ترک و… قهوه خود را دم آوری و مصرف میکنند ، دم آوری چکه ای به روش هاریو v60 یکی از پر طرفدارترین و حرفه ای ترین روش های دم آوری قهوه است که پروفایل طعمی قهوه به خوبی حس میشود و همچنین کافئین مناسبی از قهوه آزاد میشود ، در ادامه با آموزش نحوه دم آوری قهوه v60 با ما همراه باشید.
دستگاه دم آوری قهوه هاریوv60
برای دم آوری قهوه به روش v60 اولین و ابتدایی ترین مرحله تهیه قهوه با اندازه آسیاب مناسب میباشد ، اندازه آسیاب مناسب قهوه در این روش به طور تقریبی کمی درشت تر از پودر اسپرسو هست.
آب مورد نیاز برای این حالت از دم آوری باید در دمای 90 تا 96 درجه سانتی گراد باشد.
مقدار پودر قهوه مورد نیاز حدودا 40 گرم.
آموزش دم آوری قهوه وی 60
برای شروع ، فیلتر هاریو v60 را درون آن به خوبی جای میدهیم و پس از قراردادن آن ابزار دم آوری بر روی یک لیوان که از قبل گرم شده ، پودر قهوه خودرا درون آن میریزیم.
در مرحله بعد باید به آرامی آب داغ را در نقطه مرکزی پودر قهوه به صورت دایره وار و در جهت عقربه های ساعت اضافه کنیم. بعد از اضافه کردن حدودا 50 گرم آب حدود 30 تا 40 ثانیه صبر میکنیم تا پودر ترکیب شده با آب اصطلاحا شکوفه قهوه را ایجاد کند و سپس دوباره عملیات ریختن آب در مرکز فیلتر به صورت ساعتگرد را شروع میکنیم ، حتما توجه شود که نباید در این مرحله کناره های فیلتر خیس شوند.
بعد از اضافه کردن 300 تا 325 گرم آب ، حال شروع به بزرگتر کردن محور چرخشی مان میکنیم و کم کم به گوشه های فیلتر نزدیک میشویم و در نهایت لبه ها خیسانده میشوند.
زمانی که به مقدار وزن کلی 425 الی 450 گرم رسیدیم دست نگه میداریم و صبر میکنیم تا مایع قهوه v60 کم کم از فیلتر خارج شود و درون لیوان بریزد.
در نهایت پس از تخلیه کامل مایع درون فیلتر به لیوان ، ابزار v60 را از روی لیوان برداشته و با چرخاندن لیوان ، مایع قهوه را حباب زدایی میکنیم.
حال قهوه ای که به روش v60 تهیه کرده ایم آماده است ، نوش جان.
منابع:
ثبت دیدگاه