سه‌شنبه, 22 اردیبهشت 1405 Tuesday, 12 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50445 تعداد نوشته های امروز : 2 تعداد دیدگاهها : 2739×
۹۱ بیمار کرونایی در بیمارستان های لاهیجان بستری هستند/در ۲۴ ساعت اخیر، ۵ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در این شهرستان فوت کردند/بیش از ۹۶ هزار دوز واکسن در لاهیجان تزریق شده است
16 شهریور 1400 ساعت: 14:53
شناسه : 187701
3

فرماندار لاهیجان تعداد بیماران مبتلا به ویروس کووید بستری در سه مرکز درمانی این شهرستان را ۹۱ نفر اعلام و اظهار کرد: از این تعداد بیمار ۱۹ بیمار در شرایط بدحال قرار دارند.

پ
پ

 

فرماندار لاهیجان تعداد بیماران مبتلا به ویروس کووید بستری در سه مرکز درمانی این شهرستان را ۹۱ نفر اعلام و اظهار کرد: از این تعداد بیمار ۱۹ بیمار در شرایط بدحال قرار دارند.

یونس محمودی در نشست ستاد شهرستانی مدیریت بیماری کرونا اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۵ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان های این شهرستان فوت کرده اند.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰۶ هزار و ۲۷۳ دُز واکسن به شهرستان لاهیجان اختصاص داده شده است، گفت: از این مقدار، ۵۸ هزار و ۷۰۸ دُز مربوط به مرحله اول و ۳۷ هزار و ۵۹۷ دُز مربوط به مرحله دوم واکسیناسیون کرونا بر اساس اولویت های اعلامی به مردم شهرستان لاهیجان تزریق شده است.

محمودی با بیان اینکه غفلت و سهل انگاری عامل افزایش ابتلا به کرونا است، گفت: پرهیز از عادی انگاری، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی از عوامل مهم پیشگیری از ابتلا به این ویروس منحوس است.

وی با تاکید بر اینکه اتاق اصناف شهرستان باید نظارت بیشتری بر روی صنوف، کسبه و بازاریان داشته باشد، افزود: رعایت ویژه ی دستورالعمل ها، وظیفه هر مسئول و شهروندی می باشد.

فرماندار لاهیجان با ابراز نگرانی از شکننده بودن وضعیت ابتلا به کرونا در این شهرستان، خاطرنشان کرد: چنانچه پیشگیری و مراقبت ها با جدیت دنبال نشود، مجددا شاهد بروز و شیوع این ویروس با شدت و فراگیری گسترده تری نسبت به گذشته خواهیم بود.

شهرستان لاهیجان با بیش از ۱۶۷ هزار نفر جمعیت در ۴۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است و تقسیمات سیاسی این شهرستان مرکب از دو بخش “مرکزی و رودبنه” است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.