حالا چه رفتاری با فضای مجازی می شود؟ در چند ساله اخيرفضاي مجازي گسترش قابل توجه ای داشته است، پاي شبكه هاي اجتماعي مختلفی به كشورمان باز شد. ابتدا تصور می شد که تهدیدی است و باید با آن مقابله کرد. آنگاه با نگاهي واقع بينانه تر این شبکه ها به فرصتي مبدل شد كه مي تواند براي جامعه مفيد باشد. در اين چند ساله، دولتها تلاش فراواني براي ساماندهي فضاي مجازي كرد ند.
خيلي از مديران و شخصيت هاي سياسي و مذهبي، هنوز هم با اين تكنولوژي جهاني مشكل دارند و تلاش مي كنند جلوي گسترش آن را بگيرند! اما اين روزها ديگر نمي توان فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي را ناديده گرفت.
دولت جدید هم مي داند كه توسعه فضاي مجازي مي تواند باعث اشتغال زايي بیشترشود. برهمين اساس برنامه هاي متنوع و اساسي درتوسعه اين مهم دارد. هرچند که مجلس شورای اسلامی با طرح صیانت فضای مجازی نگرانی هایی را برای کاربران ایجاد کرده است!
بدون شك کشورمان ايران يكي از گران ترين اينترنت هاي دنيا را دارد، مردم هزينه هاي زيادي براي استفاده از اينترنت مي دهند. چه در فضاي اينترنت هاي خانگي، اداري و چه در اينترنت گوشي.
به خصوص که خانواده برای تحصیل فرزندان شان متحمل هزینه های شده و می شوند.
مجلس شورای اسلامی به جای اینکه برای کسب و کارهای خانگی طرح های دست و پا گیر تصویب نماید، بهتر است فکری به حال نرخ بالای اینترنت در ایران باشد.
اميدوار باشيم كه با توسعه زير ساخت هاي فضاي مجازي ، فرصتي تازه براي كسب و كار و اشتغال مردم به ويژه جوانان ايجاد شود. مي توان فضاي مجازي را، فرصت بزرگي براي دولت و مردم تلقي كرد و با ساماندهي درست، بهره برداري مفيدتری از آن داشت.
يادمان نمي رود روزهايي را كه بازي شطرنج جرم محسوب مي شد! نگاه كردن به فيلم با دستگاه ويدئو جرم بود و با نامه قضايي به خانه هاي مردم مي رفتند و دستگاه ويدئو و هر چه فيلم در منزل بود را مي بردند!
ثبت دیدگاه