چهارشنبه, 5 اردیبهشت 1403 Tuesday, 23 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41419 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 2371×
  • شعار سال

    شعار سال 1403

  • دوپینگ حافظه با خوردن این کباب!
    17 مرداد 1401 - 12:09
    شناسه : 203365
    0

    یک محقق و پژوهشگر‌ طب سنتی مصرف نوعی کباب را به علت داشتن پروتئین‌ فراوان در افزایش انرژی بدن مؤثر دانست.

    پ
    پ

    کوبیده - دوپینگ حافظه با خوردن این کباب! - حافظه

    به گزارش صدآنلاین :کباب بناب یکی از غذا‌های محلی استان آذربایجان شرقی (شهرستان بناب) بوده که حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۹، B۱۲ ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، آهن، کلسیم، روی (زینک)، سلنیوم، کولین، فیبر، اسید فولیک، منیزیم، منگنز، فسفر و اسید چرب امگا ۳ است.

    برای بررسی خواص کباب بناب و اینکه مصرف این کباب برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

    غذایی محلی که انرژی شما را دوچندان می‌کند / دوپینگ حافظه با کبابی خوشمزه

    مهم‌ترین خواص کباب بناب‌
    حیدر عظما‌یی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص کباب بناب اظهار کرد: این کباب سرشار از پروتئین است و نقشی مؤثر در افزایش انرژی، تقویت عمومی و عضلانی شدن بدن دارد بنابراین مصرف این غذا برای افرادی که کار‌های سنگین فیزیکی انجام می‌دهند مانند کارگران ساختمانی و ورزشکاران بسیار مفید است.

    بیشتر بخوانید: با ۶ راهکار طبیعی، در کمتر از ۱۵ دقیقه انرژی خود را افزایش دهید

    وی درباره خواص دیگر کباب بناب بیان کرد: این کباب به علت داشتن آهن، اسید فولیک و ویتامین B۱۲ تعداد گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد بنابراین کم‌خونی را رفع می‌کند؛ این غذا برای زنان باردار و جنین هم بسیار مفید است.

    این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: کباب بناب به علت وجود کلسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین D استخوان‌ها و دندان‌ها را محکم و از بروز پوکی استخوان و آرتروز در افراد جلوگیری می‌کند، این کباب به علت داشتن ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

    بیشتر بخوانید: راهکار‌های فوری برای افزایش انرژی و کارایی بدن در طول روز

    عظمایی تأکید کرد: کباب بناب به علت وجود ویتامین B۱۲ و اسید چرب امگا ۳ تأثیری چشمگیر در بهبود عملکرد سیستم عصبی و مغز دارد بنابراین این غذا حافظه را تقویت و از ابتلای افراد به آلزایمر جلوگیری می‌کند، این غذا برای کودکان اوتیستیک بسیار مفید است و به درمان اضطراب، استرس و افسردگی هم کمک می‌کند.

    بیشتر بخوانید: ۱۱ روش باورنکردنى و کارآمد در تقویت حافظه + اینفوگرافی

    وی تصریح کرد: کباب بناب نقشی مؤثر در چاق شدن افراد لاغر، شادابی، طراوت و جوان‌سازی پوست و مو، تقویت بینایی و رفع اختلالات قاعدگی ناشی از کم‌خونی دارد.

    موارد منع مصرف کباب بناب‌
    عظمایی درباره موارد منع مصرف کباب بناب یادآوری کرد: افرادی که دچار غلظت خون، اسید اوریک و چربی خون بالا، چاقی و نقرس هستند باید در استفاده از این کباب احتیاط و قبل از مصرف آن با پزشک مشورت کنند.

    غذایی محلی که انرژی شما را دوچندان می‌کند / دوپینگ حافظه با کبابی خوشمزه

    مواد لازم برای تهیه کباب بناب (چهار تا پنج نفر)
    گوشت گوسفندی همراه با چربی (قلوه‌گاه) ۶۰۰ گرم

    پیاز متوسط ۲ عدد

    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    سماق به مقدار لازم

    گوجه فرنگی چهار تا پنج عدد

    سبزی‌های ریحان و جعفری برای تزئین به مقدار لازم

    طرز تهیه کباب بناب‌
    – نخست گوشت گوسفندی همراه با چربی را ۲ بار چرخ کنید.
    – پیازها را ساطوری و به شکل ریز خُرد کنید.
    – پیاز‌ها را به همراه نمک و فلفل سیاه به گوشت چرخ شده اضافه کنید.
    – مواد را به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید.
    – مقداری آب گرم داخل کاسه بریزید، دست را داخل آب گرم بزنید سپس مقداری از گوشت را به اندازه یک گلوله بردارید، به سیخ بزنید و پهن کنید.
    – سیخ‌ها را روی زغال گداخته شده بگذارید و هر یک دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا گوشت به خوبی پخته شود.
    – هنگام پختن کباب از باد بزن استفاده نکنید، زیرا باد بزن حرارت را افزایش می‌دهد و موجب سوختن گوشت می‌شود.
    – کباب‌های پخته شده را زمانی که هنوز آبدار هستند و قبل از خشک شدن از روی حرارت بردارید.
    – کباب‌ها را وسط نان بکشید و روی آنها را سماق بپاشید.
    – گوجه فرنگی‌ها را به سیخ بزنید و روی زغال گداخته شده آنها را بپزید.
    – کباب را با سبزی‌های ریحان و جعفری تزئین کنید و آن را به همراه نان تازه یا برنج و کره محلی میل کنید.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.