×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

 .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

این شیر میزان بسیاری از ماده لیزین را کاهش می دهد و این ذرات پودری بسیار نامنظم و حجیم تشکیل شده اند.

گلبولهای چربی با همگان سازی عملیات حرارتی را به حداقل می رساند و این شیرخشکها با ساختاری سطحی متفاوت می باشند.

برخی از ذرات به صورت صاف و برخی چروکیده می باشند که در زمان فرآیند خشک کردن به وجود می آیند.

بدنه ذرات شیرخشک اصولا متخلخل هستند که نوع بدون چربی آن ذرات به صورت فشرده قرار دارند.

مجموعه بزرگ و به نام آراد برندینگ شیر خشک را با استانداردهای روز دنیا با دستگاه های تمام اتوماتیک بدون دخالت دست انسان به تولید رسانده و توانسته با ترکیبات عالی صادرات خوبی به کشورهای همجوار و حتی اروپایی داشته باشد و رضایت مشتریان را به خود جلب کند.

شیر خشکهای غیر هموژن ساخته شده از شیر غلیظ می باشند و در زمان تولید شدن با بروز ترک و مویرگ همراه می باشند.

ساختار پودر شیر بدون چربی ذرات صاف و کروی شکل دارند و با سطوح ناهموار پوشیده شده اند که با کریستالهای بزرگ متغیر می باشند.

این ذرات شکننده می باشند که برای جلوگیری از خردشدن نیاز به پژوهش دقیق دارند.

بهتر است بدانید اندازه ذرات بر ظاهر آن اهمیت دارد و هر ذره معمولا تا ۶۰ میکرومتر به تولید می رسد.

شیر خشک ببلاک برای وزن گیری

ودرهای شیر خشک در واقع از ترکیباتی مانند شیر، آب پنیر لاکتیکی و کازئین تشکیل شده اند که بر اساس منابع حیوانی و گیاهی به تولید می رسند.

با وجود این شیر خشکها منبعی از کالری هستند اما بهترین انتخاب ببرای افزایش وزن نمی باشند زیرا ممکن است مقادیر زیادی از پروتئین و کربوهیدارت را به بدن منتقل کنید و سبب مضرات فراوانی شود.

blank

هر وعده از شیر خشک بیش از ۲۰ درصد از ویتامینها و املاح معدنی را تشکیل می دهد که با مصرف آن نیازی که قرصهای شیمیایی نخواهید داشت که به نسبت مفید بودن قیمت شیر خشک بسیار مقرون به صرفه برای افراد می باشد.

این پودرها با طعم های شکلاتی، میوه ای و غیره در اندازه ها و حجمهای متفاوتی در بسته بندیهای محکم و استاندارد روانه ی باازرهای فروش می شوند.

پزشکان توسط شخص ثالث این پودرها را مورد آزمایش و بررسی قرار می دهند تا با اطمینان بیشتر به دست مصرف کننده برسانند و بر روی بسته بندی مواد تشکیل دهنده بدون ناخالصی برچسب شده است.

برخی از برندهای شیر خشک جزو محصولات تغذیه ای و بی رقیب هستند که با فرمولهای پیشرفته با پروتئین آب پنیر ساخته شده اند.

گنجاندن شیر خشکها در رژیمهای غذایی می تواند سوخت و ساز بدن را بالا ببرد و با درست کردن شیکهای پر کالری به افزایش متابولیسم بدن کمک می کنند.

با این حال اگر با کمبود اشتها و لاغری خود مواجه هستید سعی کنید کالری بیشتری را مصرف کنید و از مکملهای غذایی مانند شیر خشک استفاده نمایید و راهی فوق العاده عالی برای افزایش وزن می باشد.

تمرینهای مقاومتی مانند ورزش کردن را از دست ندهید تا عضلات خود را قوی و باعث از بین رفتن چربیهایی مضر در بدن شود.

این پودرها می توانند همچون سویق سنجد انتخاب خوبی برای انرژی از دست رفته باشند و به جای تنقلات پر کالری و مضر بهترین گزینه برای این افراد باشند.

شیر خشک ببلاک

پودرهای شیرخشک با ترکیب آگلومره سرشار از ذرات بسیار کمی هستند که معمولا به ۱۰ میکرومتر خواهند رسید.

شیر خشک ببلاک از بهترین فرمالوسیون ساخته شده و در زمان فرآیند تولید سرعت چرخش یا فشار اعمال شده دارند.

blank

همچنین دارای غلظت عالی و ویسکوزیته بوده و اختلاف دمای شیر خشک ببلاک بسیار مناسب می باشد.

این لاکتوز از حدود ۳۸ درصد پودر خامه قنادی و ۵۰ درصد از پودر شیر ساخته شده که دارای پوشش شیشه ای می باشند که ذرات در آن محبوس شده اند.

چربی آزاد در این شیر خشکها ۳ درصد تا ۱۰ درصد متغیر بوده  و در مقایسه با شیر خشکهای منجمد بسیار ناچیز می باشد.

لاکتوز در شیر خشک بافتی مرطوب دارد و می تواند به سرعت رطوبت هوا را به خود جذب کند.

با این حال خواص شیرخشکها به دو گروه طبقه بندی می شوند که می توان به کیفیت باکتریولوژیکی اشاره نمود و عاری از هرگونه نقض می باشند.

دومین مورد هر شیر خشک می بایست تحت تاثیر مراحل خاص اعمال شود و می تواند ساختار آن را تشکیل دهد.

معایب هر شیر خشک بر اساس ناکار آمدی در زمان پردازش و تولید می باشد که می بایست از خرید آن جلوگیری شود.

امروزه چربیهای شیر خشک برای صنعت شکلات سازی و نیز مصارف خانگی بیشترین کاربرد را دارد و می تواند از ویژگیهای منحصر به فرد به شمار رود.

خواص شیر خشک تحت تاثیر کیفیت و ارگانیک بودن شیر و شرایط استرلیزه بودن در زمان تولید مورد بررسی قرار می گیرد.

طراحیهای اپراتور و خشک کن پودرها تحت کنترل قرار می گیرند به طور مثال زمانی که آب پنیر محلی خشک می شود توسط کریستالیزاسیون انجام می شود.

در واقع کریستالیزاسیون در زمان تبخیر پودر نقش بسیار مهمی دارد و در عملیات حرارت خشک شدن آن معین می شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.