×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

 .::.  اخبار منتشر شده : 15 خبر

علاوه بر خواص عمده ای که هلو انجیری همچون انجیر خشک در دوران بارداری دارد مصرف بیش از حد آن نیز در این دوران موجب بالا رفتن حرارت داخلی بدن می شود و پرزهای آن نیز می تواند گلو را تحریک کند پس در مصرف آن باید اعتدال رعایت شود مخصوصا در دوران بارداری که مصرف این میوه بسیار رایج است. هلو انجیری به دلیل دارا بودن مقدار بالایی از ویتامین سی می تواند در کاهش عوارض پوستی ناشی از افزایش سن یا بروز بیماری نقش داشته باشد از این رو همواره از پوست و حتی گوشت هلو انجیری می توان به عنوان ماسک صورت استفاده کرد که به دلیل خاصیت آبرسانی قوی در شادابی و طراوت پوست بسیار موثر است.

با توجه به ارزش غذایی بالا و خواص متعددی که هلو انجیری همانند شلیل دارد عرضه آن در بازارهای مختلف بسیار فراوان است و با قیمت و کیفیتهای مختلفی هم وجود دارد از این رو برای تعیین قیمت دقیق آن باید به یکسری نکات توجه نمود. مهم ترین نکته در خصوص قیمت هلو انجیری کیفیت و سالم بودن آن است به همین دلیل هر گونه ضربه، پلاسیدگی و یا تغییر رنگ در آن نشانه کیفیت پایین میوه می باشد و طبیعتا وجود این علائم در قیمت آن تاثیر گذار است. رنگ غیر طبیعی و اندازه کوچک هلو انجیری نیز یکی دیگر از نشانه های کیفیت پایین این میوه است و می تواند دلیلی برای نرسیدگی یا شرایط رشد و پرورش نامناسب آن باشد.

هلو انجیری مالکی

یکی از محصولات بسیار پر طرفدار در زمینه کشاورزی هلو انجیری زعفرانی عسلی مالکی است، این محصول به دلیل طعم و کیفیت بالا متقاضیان زیادی دارد همین امر سبب شده مراکز مختلفی آن را به فروش برسانند. اما این محصول مانند میوه شلیل دارای ویژگیهای خاصی است، که این ویژگیها در چندین برابر کردن ارزش و محبوبیت این محصول نقش قابل توجهی را ایفا می کنند اگر شما نیز قصد خرید آن را دارید بهتر است ابتدا کمی با آن آشنایی پیدا کنید بر همین اساس قصد داریم که در این مقاله شما را با این میوه خوشمزه بیشتر آشنا کنیم.

بعضی از میوه به دلیل داشتن بعضی ویژگیهای برجسته می توان آنها را جزو محصولات تجاری قرار دارد هلو انجیری مالکی نیز جزو میوه های تجاری است، منظور از میوه های تجاری محصولاتی هستند که از فروش آنها می توان سود قابل توجهی کسب کرد. پس اگر شما قصد دارید در زمینه فروش انواع میوه فعالیت کنید می توانید برای رسیدن به سود دهی و درآمد بالا هلو انجیری مالکی را تهیه کنید، البته این امر بسته به علاقه و انتخاب شما دارد. گوشت سفید رنگ، عطر عالی، طعم منحصر به فرد از جمله مشخصات هلو انجیری مالکی هستند همین مشخصات سبب شده افراد تمایل بیش تری به خرید آن نشان دهند البته باید گفت که این میوه تمام فاکتورهای خرید یک کالا خوب و درجه یک را دارا است. معمولاً بعضی از میوه ها هسته دارند اما هسته آنها به گوشت متصل است، جدا کردن این هسته ممکن است در مواردی دشوار و ناخوشایند باشد اما در مورد هلو انجیری مالکی این امر صدق نمی کند هسته این میوه از گوشت آن جدا است.

مشخصات هلو انجیری زعفرانی زودرس

حتما تا به حال آشنایی زیادی با این محصول و مشخصات نهال زودرس آن پیدا کرده اید، توجه داشته باشید که همانطور که در گذشته نیز به آن اشاره شد تفاوت در قیمت نهال هلو انجیری زعفرانی اغلب به علت نوع عرضه این محصولات است، گروه تجاری این مجموعه در راستای کاهش این قیمت برای باغداران و کشاورزان کشور در نظر دارد تا محصولات خود را تماما به صورت اینترنتی عرضه نماید، بدین صورت دیگر میان خریداران عمده این محصولات با مجموعه هیچگونه واسطه ای وجود نخواهد داشت و قیمت تمام شده کالا برای شما عزیزانی که قصد خرید آنرا دارید تا سطح قیمت تولیدی کاهش خواهد یافت.

حال اگر پیش از اینکه بخواهید نهال این میوه را خریداری کنید باید کمی بیشتر با مشخصات آن آشنایی پیدا کنید، همانطور که می دانید امروزه فروش نهال هلو انجیری زعفرانی زودرس توسط برندهای گوناگونی انجام می شود که هریک قیمتی متفاوت برای محصولات خود دارند و باید گفت که تفاوت قیمتی آنها بیشتر به نوع فروش مجموعه بستگی دارد، راهکار کاهش قیمت گروه تجاری ما در انتهای این مجموعه برای شما ارائه خواهد شد اما پیش از این قصد داریم تا کمی بیشتر در مورد مشخصات این نهال و شرایط کاشت آن اطلاعات در اختیار شما قرار دهیم. بطور کلی این میوه نوعی از گیاهان آسیای دور یا به عبارت شرق آسیا است، امروزه برای اینکه بتوان این میوه را در کشورهای گوناگون کاشت و تولید کرد تغییرات ژنتیکی گوناگونی با توجه به آب و هوا و شرایط خاک هر کشور روی نهال آن صورت گرفته تا بهترین نتیجه در آن شرایط به عمل آید، با تلاشهای سازمان جهاد کشاورزی این نهال به ایران نیز وارد شده و بومی سازی شده است، همچنین در طی سالیان اخیر با توجه به استقبال روز افزون مردم از میوه دامنه کاشت آن رو به افزایش بوده و با گذر سالیان و افزوده شدن تجربه باغداران ایرانی در این زمینه کیفیت این محصولات نیز افزایش چشم گیری داشته است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.