×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

 .::.  اخبار منتشر شده : 17 خبر

تخمه آفتابگردان سنقری

در حال حاضر تخمه آفتابگردان سنقری یکی است تنقلات بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد که در میان ایرانیان بسیار پرطرفدار است و خوردن تخمه در مهمانیها و یا در هنگامی که به بیرون شهر سفر می روید یکی از سرگرمیهای بسیار خوب برای هر ایرانی می باشد.

برای کسب اطلاع قیمت تخمه آفتابگردان شور می توانید تا پایان مطلب را دنبال کنید کیفیت تخمه شور و تفت داده به نوع دستگاه ها و کوره های تفت تخمه بستگی دارد و نمک و ادویه هایی که چاشنی و طعم دهنده تخمه می باشد باید با کیفیت و بسیار تازه باشد تا خللی در مزه نهایی تخمه ایجاد نیاورد.

تفت دادن تخمه شور باید توسط افراد زبده و ماهر صورت بگیرد تا زیاد پخته و پوک نشود و خاصیت تخمه آفتابگردان حفظ گردد تا با خوردن آن علاوه بر مزه دلنشین و دلچسبی که دارذد از خواص بی نظیر تخمه استفتده نمود.

تخمه آفتابگردان خام عمده

یکی از رایج ترین آجیل های سالم نزد ما ایرانیان تخمه آفتابگردان خام عمده است که قیمت مناسبی هم دارد؛ اغلب ما در اوقات سرگرمی و فراغت خود به یاد شکستن تخمه می افتیم و امکان ندارد که به تماشای تلویزیون، مسابقات فوتبال، گپ و گفت های روزانه و شبانه بنشینم و این آجیل خوشمزه در کنارمان نباشد البته این دیدگاه از جنبه علمی و پزشکی هم برخوردار است.

به نحوی که مصرف روزانه صد گرم از آن انرژی روزانه ما را تامین نموده و سرشار از ویتامین های B، E، امگا ۳، اسید فولیک، آهن، فسفر و منگنز نیز می باشد.

تخمه آفتابگردان دارای انواع مختلفی همچون سیاه، دور سفید، بادامی دور سفید، و شمشیری بوده که هر کدام با از لحاظ قیمت با یکدیگر تفاوت دارند و متمایز می باشند.

تخمه آفتابگردان ترکیه

تخم های آفتابگردان در انواع مختلف در بازار به فروش میرسد که هر نوع آن طرفدار دارد و به سه دسته خام ، بو ، داده و شکسته تقسیم می شود. انواع مختلف آن شامل تخمه افتابگردان ترکیه کله قوچی،شمشیری، دور سفید ریز و سنتی میباشد. این تخمه خوشمزه طبیعتی گرم و خشک دارد و دارای ویتامینهای امگا۶ , B1 , B6 و آهن میباشد.

تخمه پر خاصیت آفتابگردان در طبع سنتی برای تقویت چشم توصیه شده است ولی در مصرف آن نباید زیاده روی کرد زیرا اعتیاد آور بوده و به علت چربی و کالری بالا موجب افزایش فشار خون شده و چاقی رو به همراه خواهد داشت. پس بهتر است در مصرف این خوراکی خوش طمع احتیاط بکنید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.