×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

 .::.  اخبار منتشر شده : 14 خبر

یکی دیگر از عوامل موثر در موفقیت داشتن روابط عمومی قوی است. کسی که می‌تواند با آدم‌های مختلف وارد ارتباط و گفت‌وگو شود در زمینه‌های متفاوت زندگی خود هم موفق‌تر از سایرین عمل خواهد کرد. درک انسان‌ها و مهارت سخن‌گفتن و شنیدن برای موفقیت ضروری است. انسان موجودی اجتماعی است و در همه بخش‌های زندگی خود هم با دیگران ارتباط برقرار می‌کند و برای رشد و تکامل نیازمند آنهاست. پس مهارت‌های ارتباطی خود را توسعه بدهید و شبکه وسیعی از آدم‌ها را دور خود نگه دارید. انزوا و تنهایی راه به جایی نمی‌برد. شک نکنید. من کسبو کارم در زمینه انواع متنوع گردو را در اینترنت نیز گسترش دادم و به سود چشمگیری دست پیدا نمودم.

گردو روسی

از مشخصات گردو روسی می توان به خواص فوق العاده ی آن اشاره کرد.

زیرا حاوی ویتامین هایی از جمله ویتامین های گروه b می باشد همچنین دارای مواد معدنی همچون فولات است.

در دوران بارداری برای مادر و جنین مفید هست علاوه بر این دارای تیامین و ریبوفلاوین است که از ترکیبات مفید در بدن هستند.

از دیگر ویژگی های گردو این است که مغز آن اندکی اسانس و اسیدهای عالی و همچنین اگزالات آهک را دارد که برای بدن مهم و ضروری است.

علاوه بر مغز آن پوسته ی گوشتی آن که سبز رنگ است سرشار از امولسیون قند و فسفات و کلسیم و اسید مالکیت و اسید سیتریک است.

گردو گیلان

زمان برداشت گردو گیلان متفاوت است اما عمده برداشت این محصول شهرویور و مهر است.

سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه باغ های گردو گیلان ارقام نهال های مناسب و سازگار را به کشاورزان می دهد تا بازده بیشتری داشته باشد.

شهرهای رودبار، سیاهکل، رودسر و املش قطب تولید گردو گیلان هستند.

در حال حاضر به طور تقریبی ۲۰ هزار باغدار در این عرصه مشغول به فعالیت هستند و از این راه کسب در آمد می کنند.

گردو گیلان علاوه بر تامین نیاز داخل کشور به کشورهای دیگر نیز صادر می شود.

گردو تویسرکان

از ویژگی گردو تویسرکان تازه بودن آن است، در سال ۱۴۰۱ و در اواخر تابستان عرضه این محصول در بازار آغاز شد.

مغز گردوی تازه دارای آب میان بافتی است و خیس می باشد.

برای تناول کردن گردو در این شرایط باید آن را از سه غلاف خارج کنید، ابتدا پوست سبز رنگ، پوست چوبی و پوسته ی ظریفی که در زمان تازه بودن کمی تلخ است.

پوسته ی روی مغز گردو در زمان تازه بودن کمی ضخامت دارد و تلخ است نمی توان آن را خورد اما بعد از خشک شدن نازک شده و دارای رگه ی تلخی نمی باشد.

گردو سبز تازه و خیس است و دارای وزن سنگین تری نسبت به نوع خشک آن دارد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.