سه شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۳ Tuesday, 16 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41331 تعداد نوشته های امروز : 11 تعداد دیدگاهها : 2369×
  • شعار سال

    شعار سال 1403

  • تغییر تفکرم باعث ثروتمند شدنم شد
    15 آذر 1401 - 22:58
    شناسه : 212763
    0

    شناسایی فرصت‌ها و نیازها باعث می‌شود که افراد به ثروت‌های بسیار بزرگ دست پیدا کنند. پس برای ثروتمند شدن در ایران، باید نیازهای روز جامعه خود را به‌خوبی شناسایی کنید.از نظر من دنیای تجارت به تمام نیاز های جامعه پاسخگو است؛ من به همین دلیل فعالیتم را در زمینه حبوبات و میوه جات در بستر اینترنت شروع کردم.

    پ
    پ

    طبع لیمو شیرین

    همان طور که گفته شد، با توجه به طبع لیمو شیرین مصرف آن به سرد مزاج ها توصیه نمی شود، زیرا باعث ضعف در سیستم عصبی، گرفتگی عضلات، سرفه، نفخ و درد مفاصل می شود.

    از خواص لیمو ترش می توان به موارد زیر اشاره نمود : مصرف لیمو برای درمان تب بسیار موثر می باشد باعث می شود تا معده تقویت شود و کبد را پاکسازی می کند.

    همچنین شربت آبلیمو حرارت بدن را پایین می آورد و خستگی را رفع می کند مصرف مداوم این محصول سموم بدن را دفع و سر درد ناشی از گرمازدگی را برطرف می کند.

    ضمنا، می توانید برای درمان گلودرد، آب لیمو ترش را با مقداری عسل مخلوط کنید و صبح به صورت ناشتا میل نمایید.

    C:\Users\Zahra Afshar\Desktop\logo (39).jpg

    طبع لوبیا چیتی

    طبع لوبیا چیتی از گیاهان دولپه ای است، که نوع رومی آن نیزمعروف می باشد و ازمحبوبیت خاصی درمیان مردم ایران، ایتالیا، ترکیه و پرتغال برخورداراست.

    شاید سوالی ذهنتان را درگیر کند، که آیا لوبیا چیتی سرده یا گرم؟ باید گفت، طبع لوبیا چیتی گرم و تر می باشد.

    این لوبیا در مناطق سردسیر کشت و برداشت می شود و به دلیل مواد مغذی از جمله پروتئین فیبر، آهن و انواع ویتامین باعث شده تا مورد توجه و استقبال بسیاری از افراد قرار بگیرد.

    اکثر آشپزان این محصول را در انواع غذاهای خود استفاده می کنند و می تواند طعم خیلی خوبی به غذا بدهد.

    لوبیا چیتی انواع مختلفی دارد وهر کدام از آن ها دارای خواص بسیار زیادی برای بدن می باشد.

    C:\Users\Zahra Afshar\Desktop\logo (40).jpg

    طبع سیب

    نظریه های زیادی درباره طبع سیب درختی از سوی محققان صادر شده است که از آن میان می توان چند مقاله را بررسی کرد.

    یک نظریه درباره انرژی درونی سیب مطرح می باشد که شامل پتاسیم می باشد پتاسیم با توجه به انرژی هایی که در خود دارد و دارای ارتعاشات بالا است حرارت ذاتی موجود در سیب را بالا می برد که این واکنش طبع سیب را تحت الشعاع قرار میدهد، و منجر به تشکیل آنزیم های فراوانی خواهد شد.

    نظریه دوم آن است که خود مولکول های جبلی یا ذاتی سیب دارای طبع گرم می باشد و می تواند بسیار مفید واقع شود حتما در نظر داشته باشید که طبع گرم یا سرد یک پسوندی هم دارا می باشد به اسم تر و خشک که آن هم می تواند ذاتی و محیطی باشد.

    C:\Users\Zahra Afshar\Desktop\logo (41).jpg

    blank

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.