- نویسنده : سردبیر بامردم
- 29 دی 1401
- کد خبر 219720
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
مغز بادام درختی ایرانی
مغز بادام درختی ایرانی انواع بسیار مختلفی دارد شاید تاکنون اسمهای مختلفی از انواع آنرا شنیده باشید مغز بادام درختی ایرانی حاوی مقادیر بسیاری چربیهای غیر اشباع می باشد.
به چربیهای غیر اشباع، چربیهای سالم نیز گفته می شود به همین دلیل مصرف بادام برای سلامتی قلب مفید است.
مصرف بادام برای افزایش گردش خون، محافظت از پوست، کمک به هضم غذا، تقویت استخوانها و غیره بسیار مفید است حتما سعی کنید از بادام در زندگی روزمره خود استفاده کنید.
این نوع از بادام بیشتر در مناطق کم آب تر کشت می شود و از آنجاییکه بادام سنگی مقاومت خوبی در برابر کم آبی دارد لذا در بسیاری از روستاها، در دامنه های کوه ها بادام سنگی را بصورت دیم کاشته اند.
از این نوع مغز بادام بصورت شور و تفت داده شده در آجیل استفاده می کنند و همچنین در صنایع دارویی و غذایی هم پرکاربرد می باشد.
مغز بادام تلخ هم نوع دیگر بادام است درخت این نوع بادام در برابر آفات بسیار مقاوم است از مغز بادام تلخ به صورت مستقیم نمی توان در موارد خوراکی استفاده کرد.
مغز بادام درختی شور
این نوع مغز بادام درختی شور معمولا در بسته بندی های مختلفی تهیه می شود و به همین خاطر نیز عرضه آن ها بسیار متنوع خواهد بود.
بادام درختی شور به دلیل خواص و ارزش غذایی بالایی که دارد به به صورت یک میان وعده ارزشمند مطرح است و شناسایی انواع با کیفیت آن می تواند مهم باشد.
منیزیم موجود در این این میوه باعث تنظیم و کنترل قند خون در افرادی دیابتی می شود.
به علاوه افرادی که از فشارخون بالایی دارند با مصرف بادام فشار آنها نیز تنظیم خواهد شد.
همچنین بادام شور به دلیل داشتن پروتئین و فیبر، احساس سیری طولانی مدت را در فرد ایجاد می کند.
مغز بادام زمینی بو داده
کیفیت و طعم عالی مغز بادام زمینی بو داده می تواند دلیل خوبی برای خرید باشد و می دانیم که مشتریان به این مشخصات اهمیت زیادی می دهند.
ارزش غذایی بادام زمینی با مغز چربی که دارد بسیار بالا می باشد و می توان به وجود ویتامین ها و مواد مغذی اشاره کرد که در سیستم های مختلفی از بدن ما مثمر ثمر می باشد و مسلما بیماری ها را درمان می کن.