پسته خندان امروز
یکی از مقوی ترین دانه های آجیل، پسته خندان امروز می باشد، مغز پسته، به عنوان یک عضو پرخاصیت و خوشمزه شناخته می شود، این آجیل ارزشمند با ظاهر کوچک دارای خواص و فواید بسیار زیادی می باشد.
ایران یکی از بزرگ ترین تولیدکننده ها و صادر کننده های این محصول می باشد، معروف ترین شهرهای تولید این محصول رفسنجان و دامغان هستند.
همانطور که می دانیم پسته سرشار از ویتامین، چربی سالم،فیبر و پروتئین می باشد و برای درمان درد معده، تقویت پوست و مو، درمان سرفه بسیار تاثیر گذار می باشد.
پسته با توجه به خواص بی نظیری که دارد بهتر است به صورت تازه مصرف شود زیرا اگر در شرایط نامناسب نگهداری شود، کیفیت خود را از دست می دهد و در نتیجه خواص آن از بین می برد.
قیمت پسته خندان
قیمت پسته خندان به عنوان یکی از آجیل های شب عید در نزد ایرانیان می باشد که هم گران قیمت بوده و هم از طعم خوبی برخوردار است.
این آجیل بهتر است در مکان خنک و خشک نگهداری شود تا خواص خود و کیفیت خود را برای مدت طولانی تری حفظ کند.
اختلاف وزن پسته تازه و خشک ۱۰۰گرمی را در انواع پسته می توان مشاهده کرد.
پسته خندان نمکی
پسته خندان نمکی علاوه بر خصوصیات تجاری مطلوب نسبت به سایر انواع پسته خام، کیفیت بهتری دارد.
برای تعیین کیفیت و مرغوبیت باید دانست که انس پسته چیست؟ برای تعیین انس پسته ۱۴۲ گرم از این پسته را وزن می کنیم و سپس پسته ها را پنج دانه پنج دانه شمارش می کنیم و در نهایت هر مقداری که به دست آمد به عنوان انس پسته مشخص و تعیین می گردد، معمولا انس پسته خام از پسته خشک بیشتر است، و این به خاطر تبخیر آب پسته خام موقع بو داده شدن می باشد.
از جمله مواردی که انسانها در طول قرنها به دنبال آن بودهاند تنوع غذایی و ایجاد تغییرات و بهتر کردن طعم مواد غذایی است، یکی از این تغییرات این است که مغزهای آجیل بو داده میشوند تا طعمی لذیذتر، رنگی زیباتر و بافتی تُردتر داشته باشند، از همین رو شما امروزه انواع محصولات مختلف را با مغزهای بو داده شده در بازار میبینید.
از جمله پرطرفدارترین و محبوبترین مغزها که همیشه بخشی از تنقلات و آجیلها محسوب میشود، پسته است که پسته کوهی خشک بو داده طرفداران بیشتری دارد،
https://baamardom.ir/?p=232164