شنبه, 1 اردیبهشت 1403 Saturday, 20 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41368 تعداد نوشته های امروز : 3 تعداد دیدگاهها : 2369×
  • شعار سال

    شعار سال 1403

  • چگونه از سالمندان مبتلا به پارکینسون (PD) مراقبت کنیم؟
    24 اسفند 1401 - 23:45
    شناسه : 241717
    0

    بیماری پارکینسون یک اختلال حرکتی مزمن و پیشرونده است که از تخریب سلولهای عصبی حیاتی در مغز ناشی می شود. بیماری پارکینسون پیشرونده است ، به این معنی که با گذشت زمان بطور مداوم بدتر می شود. هرچه پیشرفت بیماری بیشتر شود ، مغز در نتیجه ی مرگ نورون ها، دوپامین ( ترکیبی که به عنوان انتقال دهنده عصبی و پیش ماده سایر مواد در بدن وجود دارد) کمتری دریافت می کند.

    پ
    پ

    علائم اصلی پارکینسون:

    • لرزش غیرقابل کنترل

    • کندی در حرکت

    • سفتی یا سختی عضلات

    • اختلال در تعادل و هماهنگی

    مراقبت از سالمندان مبتلا به پارکینسون

    با پیشرفت بیماری ، سالمند مبتلا به پارکینسون به پرستار سالمند توجه دقیق و برنامه های خاص مراقبت نیاز دارد. به همین دلیل است که مراقبان نقش مهمی در زندگی سالمندان با بیماری پارکینسون دارند. اگر مراقب اصلی یکی از اعضای خانواده باشد ، باید آماده برخی تغییرات شدید در نحوه برخورد فرد آسیب دیده از پارکینسون باشد. توصیه می شود نزدیکان فرد مبتلا و کسانی که وظیفه ی نگهداری از او را بر عهده دارند درباره ی بیماری تحقیق کنند. همچنین از پرستار سالمند با تجربه در این زمینه مشورت بگیرند تا توانایی مدیریت شرایط را داشته باشند.

    نکاتی برای مراقبت از سالمندان مبتلا به پارکینسون

    ۱. درباره ی بیمار تحقیق کنید:

    برای این که به بهترین شکل از سالمندان مبتلا به پارکینسون مراقبت کنید تا می توانید درباره ی بیماری، علائم آن و شرایط افراد مبتلا مطالعه کنید. هر چه آگاهی شما در این زمینه بیشتر باشد، به فرد مبتلا کمک بیشتری می توانید بکنید.

    ۲. داوطلبانه به آن ها کمک کنید:

    پارکینسون یک اختلال حرکتی است بنابراین انجام فعالیت های روزانه مانند خرید، آشپزی و نظافت برای سالمندان مبتلا به پارکینسون بسیار سخت خواهد بود. در انجام این کارها به صورت داوطلبانه به آن ها کمک کنید.

    ۳. از آن ها بخواهید فعالیت فیزیکی خود را قطع نکنند:

    تحقیقات نشان می دهد ورزش کردن به مغز کمک می کند تا از دوپامین – ماده ی شیمیایی دخیل در حرکت- به طور مؤثرتری استفاده کند. منظور از ورزش کردن حرکات سنگین نیست بلکه با تحریک عضلات با یک پیاده روی ساده یا یوگا می توانید به آن ها کمک کنید.

    ۴. به آن ها کمک کنید تا نسبت به خود احساس عادی بودن کنند:

    بیماری مانند پارکینسون می تواند در روند طبیعی زندگی فرد اختلال ایجاد کند و فرد مبتلا دائماً به بیماری خود فکر کند. با آن ها راجع به موضوعات مختلف صحبت کنید تا تمرکزشان را از روی بیماری بردارید. به آن ها کمک کنید تا نسبت به خود احساس شرمندگی نداشته باشند.

    ۵. مصرف داروها را مدیریت کنید:

    برای کنترل علائم پارکینسون سالمندان در اغلب موارد دارو تجویز می شود. اگر فرد سالمند بیماری های دیگری نیز داشته باشد برای مصرف این داروها نیاز به یک برنامه ی دقیق دارد. در این مورد به آن ها کمک کنید.

    با این که درمانی برای این بیماری وجود ندارد، ولی دارو و مراقبت دقیق از افراد مبتلا می تواند به سلامت روحی و روانی آن ها بسیار کمک کند. برای مراقبت از آن ها باید صبور باشید و خود را برای رو به رویی با شرایط بحرانی آماده کنید.

    مراقبت از سالمند پارکینسونی را چگونه آسان تر و بهتر انجام دهیم:

    مراقبت از سالمند پارکینسونی بسیار بسیار سخت است؛ بنابراین قبل از هر اقدامی لازم است که مشاوره بگیرید و در مورد این بیماری و چگونگی پیشرفت آن و چگونگی رفتار با سالمند پارکینسونی اطلاعات کافی و لازم را به دست آورید، سپس به دنبال مراقبت از سالمند باشید.

    در ابتدا، این بیماری نیاز چندانی به مراقبت کامل و همه جانبه نیست. ولی با گذشت زمان است که مراقبت از سالمند پارکینسونی بسیار طاقت فرسا می شود.

    اولین و مهم ترین نکته در مراقبت از سالمند این است. که رفتار درست و محبت آمیزی با او داشته باشید و بسیار صبور باشید. برای رسیدن به این مهم حتما نیروی کمکی داشته باشید. و یا در ساعاتی از شبانه روز از پرستار کمک بگیرید. تا خستگی این کار بر روی رفتارتان تاثیر نگذارد.

    آشنا ساختن سالمند با سالمندان پارکینسونی دیگر

    word image 241717 1 scaled - چگونه از سالمندان مبتلا به پارکینسون (PD) مراقبت کنیم؟ -

    خدمات پرستار در منزل مرکز پرستاری ناجی

    تمام خدمات ما از پرستارسالمند، پرستار بیمار، پرستار کودک، پرستار نوزاد هم در منزل هم در سایر نقاط انجام می شود.پرستار در منزل به کسی گفته می شود که برای انجام خدمتی پزشکی و مراقبتی به خانه شخص درخواست کننده می رود و به صورت روزانه و ساعتی یا به صورت شبانه روزی به انجام کارهای روزانه و شخصی افراد می پردازد. پرستاری که از طرف ما به منزل اعزام می شود تخصص و تجربه کافی را در این زمینه ها دارد.

    برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات پرستاری ناجی به هدر وب سایت پرستاری مراجعه کنید. یا از کارشناسان ما به صورت شبانه روزی مشاوره و راهنمایی بگیرید.

    • تماس شبانه روزی: ۰۲۱۸۸۴۶۴۰۰۰
    • تماس ساعات اداری : ۰۲۱۸۸۴۶۹۰۳۶

     

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.