مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: هرگونه شکار باید با اخذ پروانه شکار باشد، این پروانه با توجه نوع پروانه از نظر نوع جانور مورد شکار و تعدا مجاز شکار متفاوت می باشد.
در پی طرح و ارسال چند سوال پیرامون موضوعات محیط زیستی توسط مخاطبین رسانه خبری تحلیلی بامردم، و درخواست پیگیری این عزیزان از «بامردم»، بر آن شدیم تا در قالب یک مصاحبه اختصاصی به صورت پرسش و پاسخ با قربانعلی محمد پور، مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان، سوالات مخاطبین گرامی «بامردم» را پاسخ دهیم.
بامردم: روند دریافت مجوز شکار و اسلحه شکاری چگونه است؟ آیا مراحل دشواری دارد؟
محمد پور با بیان اینکه دریافت مجوز سلاح شکاری از طریق معاونت اسلحه و مهمات و مواد ناریه ارتش و سپاه پاسداران صورت میگیرد، گفت: همچنین تولید و فروش و واردات سلاح مجاز شکاری توسط وزارت دفاع انجام گرفته و برای هر کدام هزینه دریافت میشود که دارای مصوبات مربوط به خود می باشد و همه وجوهات دریافتی به حساب های دولتی واریز میگردد.
بامردم: آیا برای دریافت مجوز مبلغی می بایست پرداخت شود؟ هزینه دریافت مجوز چقدر می باشد و این هزینه دریافتی در کجا ذخیره یا هزینه می شود؟
مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان اظهار کرد: هرگونه شکار باید با اخذ پروانه شکار باشد، این پروانه با توجه نوع پروانه از نظر نوع جانور مورد شکار و تعدا مجاز شکار متفاوت می باشد.
وی افزود: انواع پروانه های شکار دارای قیمتهای متفاوتی است که وجوه دریافتی به حساب درآمدهای دولتی واریز شده و هزینه کرد آن از طریق دولت و خزانه صرف هزینههای جاری دولت میشود که ممکن است این هزینهها برای بهسازی محیط زیست نیز اسنفاده گردد.
بامردم: دریافت مجوز به منزله شکار آزاد در همه محیط های طبیعی میباشد؟ یا شرایطی دارد
محمد پور خاطرنشان کرد: دریافت مجوز به منزله شکار در کلیه محیط ها نمیباشد و شکار در محدوده «مناطق شکار ممنوع» و همچنین مناطق چهارگانه، ممنوع است، همچنین شکارچیان مجاز به شکار تعداد محدود و در مکانها و مناطق آزاد میباشند.
بامردم: با وجود قوانین موجود، عده ای بدون مجوز اقدام به شکار میکنند، چه تمهیداتی برای برخورد با این افراد اندیشیده شده؟
هرگونه شکار بدون مجوز ممنوع بوده و با متخلفین براساس قانون برخورد خواهد شد و متخلفین با تشگیل پرونده تخلف به مراجع قضایی معرفی میشوند.
ثبت دیدگاه